Soluții dedicate

Soluții dedicate

TrackGPS este liderul pieței de monitorizare online flotă auto, gestionare și management parc auto din România. Soluția este destinată în egală măsură firmelor mici, mijlocii și mari care doresc să-și eficientizeze activitatea prin reducerea costurilor aferente administrării parcului auto propriu.

Navigare

Consum combustibil

Alegerea unei soluții profesionale de monitorizare a consumului de combustibil se face în funcție de necesitățile companiei, tipul de vehicule si camioane existente în parcul auto și bugetul alocat pentru implementarea unei astfel de soluții.

Utilizând sistemul TrackGPS, se obține o reducere a consumului de combustibil, deci inclusiv al costurilor, prin luarea unor măsuri de eficientizare a activităţii pe baza rapoartelor: scăderea timpului în care vehiculul nu este folosit, dar consumă; reducerea totalului de km conduşi; îmbunătăţirea întreținerii pentru a păstra funcţionarea motoarelor în condiție de top.

Pe lângă acestea, TrackGPS dezvoltă soluții dedicate pentru consumul de combustibil, utilizând dispozitive profesionale integrate în soluţia de monitorizare. Aplicaţia TrackGPS prezintă o serie de funcționalități şi rapoarte special dezvoltate pentru a oferi informaţii preluate prin echipamentele de înaltă precizie montate pe maşini. În plus, aplicația permite importul automat al alimentărilor efectuate în baza cardurilor pentru anumiți furnizori de carburant. Această opțiune permite un calculul mai precis al consumului.

Reduceți substanţial cheltuielile cu combustibilul identificând posibilele pierderi sau furturi de carburant!

Pentru monitorizarea cât mai precisă a consumului de combustibil, TrackGPS pune la dispoziția clienților două soluții dedicate: soluția cu sondă litrometrică ATS și soluția cu adaptor CAN ATS.

SOLICITĂ OFERTĂ

Sonda litrometrică ATS
Buşonul de rezervor ATS
Adaptor CAN ATS (CAN Reader)