Sănătate & Farmaceutice

Companiile care furnizează servicii medicale de urgență sau transport de medicamente necesită un management aparte atunci când vine vorba de flota auto. Fie că vorbim despre mașinile implicate în intervențiile medicale de urgență sau de transportul de medicamente, monitorizarea acestora este esențială.

Comunicarea dintre șoferi și dispecerat, împărțirea sarcinilor sau a vehiculelor în funcție de locația lor pe teren, evidența consumului de combustibil și verificarea rutelor pentru a scurta timpul de intervenție sunt doar câteva dintre provocările serviciilor de urgență.

Aplicaţia TrackGPS permite monitorizarea în orice moment, de oriunde, a maşinilor, sporind capacitatea de intervenție și gradul de control în gestionarea situațiilor de urgență.

Cu ajutorul acesteia, ai acces nelimitat la informațiile despre fiecare vehicul. Poți vedea care este cea mai apropiată maşină de locaţia solicitată, și mai mult, prin intermediul unei aplicații dedicate, poți comunica informații importante șoferului. De asemenea, ai posibilitatea de a înregistra distanţele parcurse și de a măsura cu precizie consumul și nivelul de carburant, fapt care contribuie la scurtarea timpului de intervenție și la reducerea costurilor operaționale.

În ceea ce privește transportul medicamentelor, acestea au nevoie de un control strict asupra temperaturii. TrackGPS permite monitorizarea în timp real a temperaturii și starea sistemelor de răcire prin intermediul unor senzori care comunică date specifice pe baza unor echipamente Bluetooth.

La deschiderea ușilor sau la variațiile mari de temperatură, soluția transmite alarme automate către manager sau către responsabilul parcului auto. La rândul lui, acesta poate lua măsuri în cazul evenimentelor neautorizate.

Domeniul sănătăţii este de interes major pentru TrackGPS, iar specialiştii noştri dezvoltă continuu soluţii pentru nevoile specifice acestuia.

SOLUȚIILE COMPLETE PENTRU GESTIONAREA ȘI MONITORIZAREA UNEI FLOTE DIN DOMENIUL Sănătate & Farmaceutice SUNT:

 • Monitorizare Basic

  Soluția de bază TrackGPS acoperă nevoile esențiale de monitorizare prin GPS a flotei.

  Află mai multe
 • Citire Date din Computerul de Bord (CAN)

  Permite monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al mașinii.

  Află mai multe
 • Comportament Șofer

  Monitorizează în timp real stilul de condus al șoferilor.

  Află mai multe
 • Transport Securizat

  Permite monitorizarea în timp real a vehiculului, rapoarte speciale și posibilitatea de a seta alerte sau notificări.

  Află mai multe
 • Safe Drive

  Garantează siguranța angajațiilor prin intermediul soluției de condus preventiv asistat.

  Află mai multe
 • Comunicare Șofer

  Face posibilă comunicarea dintre dispecer/managerul flotei și șoferi, prin intermediul aplicației TrackGPS Communicator.

  Află mai multe

CLIENȚII CARE AU AVUT ÎNCREDERE ÎN SERVICIILE TRACKGPS:

DESCOPERĂ POVEȘTILE DE SUCCES ALE COMPANIILOR CARE AU ALES TRACKGPS!