ATS 11.1 și ATS 11.2 – Echipamente noi de monitorizare prin GPS !

003-ATS

ATS 11.1 și ATS 11.2 sunt terminale de urmărire auto în timp real cu modul integrat GPS/ GLONASS și conectivitate GSM,  capabile să colecteze coordonatele autovehicului împreună cu alte date utile și să le transmită prin rețeaua GSM la un server. Aceste dispozitive sunt dedicate gestionării și monitorizării parcurilor auto cu adresabilitate către diferite industrii sau domenii:  companii de închirieri auto, companii de taxi, transport public, companii de logistică și transport, securitate și pază, etc.

In cazul pierderii conexiunii, echipamentele ATS  pot stoca până la 8000 de înregistrări, iar odată ce conexiunea este restabilită, dispozitivul va trimite datele stocate prin GPRS. Această facilitate permite ca toate datele să fie salvate, nu veți pierde coordonatele, datele înregistrate de către senzori, etc.

ATS 11.1 și ATS 11.2 permit atat configurarea setărilor cât și diagnosticarea de la distanță (starea motorului, controlul ușilor, etc.).

ATS 11.1 dispune de o antena GPS internă în timp ce ATS 11.2 de o antenă GPS externă și o baterie internă suplimentară.

În plus, ATS 11.2 permite și setarea de alerte automate prin SMS în caz că autovehiculul pe care este montat nu mai are curent la baterie (tensiune scazuta) sau ca bornele au fost scoase. În acest fel se pot evita posibilele cazuri de sabotaj.

Ca și funcționalități, cele două echipamente permit:

  • Integrarea cu alte dispozitive specializate de monitorizare: sondă litrometrică, bușon anti-furt , senzori de temperatură sau închis-deschis
  • Preluarea datelor CAN
  • Blocarea motorului de la distanță
  • Low Power Mode – Consum redus de curent
  • Identificarea șoferilor utilizând cartele RF-ID

Echipamentele hardware ATS sunt destinate să împlinească cele mai exigente cerințe de monitorizare prin GPS ale clienților noștri, oferind date de mare acuratețe în timp real. Experiența de peste 10 ani în monitorizarea flotelor auto ne-a condus la selectarea și integrarea în sistemul TrackGPS a celor mai performante echipamente hardware.

Echipamentele ATS sunt disponibile începând cu luna martie și beneficiază de aceleași servicii de instalare, service și garanție ca și echipamentele TRK existente.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta pe sales@arobs.ro sau la tel. 0264 406 700 0264 406 700