Autobuze monitorizate prin GPS, condiții moderne de transport

06otl

Călătorim cu mijloacele de transport în comun, uneori indiferenți, alteori iritați de condițiile călătoriei, iar atunci când constatăm că acestea s-au îmbunătățit, reacționăm în mod pozitiv. Autobuze noi, dar nu numai atât, ne oferă companiile de transport din mai multe orașe ale țării. Confortul sporit și siguranța călătoriei ne sunt asigurate, de asemenea, prin controlul riguros al autobuzelor, al orarului și al rutelor stabilite, precum și al comportamentului șoferilor.

În acest scop, una din marile companii de transport urban din țară a luat decizia de a monitoriza autobuzele din parcul auto prin GPS. Folosind aplicația de monitorizare GPS, factorii de decizie au acces la informații în timp real privind traseul și distanța parcursă de fiecare autobuz, plecările și sosirile, staționările, viteza de deplasare. Pe baza rapoartelor, pot evalua stilul de condus al șoferilor și pot lua masuri în cazul în care se constată abateri de la rutele pe care aceștia trebuie să le parcurgă zilnic.

Investiția făcută în echipamentele GPS aduce un beneficiu major companiei și în privința stabilirii consumului efectiv de motorină, inclusiv identificarea situațiilor în care rezervorul s-ar fisura și ar curge combustibilul. Practic, se pot stopa furturile de motorină, o problemă cu care se confruntă adesea managerii de parcuri auto. Prin urmare, se obține reducerea cheltuielilor cu combustibilul și eficientizarea activității de transport în comun.

Transportul urban trebuie să fie sigur și bine reglementat. Companiile care dețin autovehicule destinate transportului public de persoane pot alege avantajele monitorizării pentru a oferi tuturor celor care folosesc aceste mijloacele de transport condiții de călătorie la cele mai moderne standarde.

Pentru mai multe informații privind monitorizarea consumului de combustibil sau avantajele aplicației TrackGPS, contactați-ne pe sales@arobs.ro!