Cargo Tracking – Monitorizarea prin GPS a bunurilor fără sursă de alimentare

monitorizare prin gps a bunurilor fara sursa de alimentare

Echipamentul hardware folosit este destinat monitorizării containerelor de marfă sau salubritate, remorcilor sau semi-remorcilor, rulotelor, cisternelor de combustibil sau a altor bunuri fixe sau transportabile care nu dețin o sursă proprie de alimentare cu tensiune.

Rezultatele obținute în urma testării dispozitivului (în condițiile setării unor frecvențe diferite de transmisie și a unui număr diferit de coordonate) au arătat că bateria echipamentului poate avea o autonomie de până la 8 luni dacă bunul/obiectul monitorizat petrece 95% din timp în staționare. Acestă durată poate fi diferită în funcție de setări. Bateria este însă reîncărcabilă.

Montajul se face securizat prin prindere directă cu șuruburi dispozitivul beneficiind în acelați timp și de plăci magnetice. Dimensiunea lui este destul de redusă (148 x 84 x 43 mm).

Dispozitivul oferă în plus și posibilitatea de conectare cu diverși senzori suplimentari: senzori magnetici, senzori digitali, senzori analogici, senzori de temperatură, etc. soluția putând fi astfel personalizată foarte ușor în funcție de domeniul de activitate sau tipul de bun monitorizat.

Avantajele utilizării soluției Cargo Tracking:

  • Monitorizarea bunurilor care nu dețin o sursă de alimentare
  • Localizarea în timp real si urmărirea traseului acestora
  • Autonomie a bateriei de până la 8 luni

SOLICITĂ OFERTĂ