Cum selectezi un furnizor bun pentru soluția ta de monitorizare auto prin GPS?

13header-basic

Cauți o soluție profesională de urmărire a flotei prin GPS dar nu știi pe care să o alegi? Sunt prea mulți furnizori și prea multe soluții pe piață? Îți prezentăm mai jos 10 criterii de care să ții cont pentru a fi sigur că ai ales un furnizor de calitate.

Întâi de toate trebuie să reții că o soluție de monitorizare nu e ceva gata făcut, nu este un produs pe care odată achiziționat îl poți implement e orice tip de autovehicul indiferent de specificul activității tale. Există o serie de funcționalităti de bază însă caracteristicile se setează în funcție de ce profil are activitatea pe care o desfășori, de aria / zona unde circulă autovehiculele, etc. Toate acestea țin de customizarea și adaptarea produsului.  Această customizare este foarte importantă pentru a-ți permite să obții maxim de beneficii în cel mai scurt timp posibil însă nu orice furnizor are resursele și cunoștințele necesare să o realizeze.

Atunci când analizezi diferite opțiuni, asigură-te că te-ai informat suficient, că ai primit răspuns la toate întrebările și cel mai important că ai folosit măcar pentru 1 lună un cont demo, că ai văzut cum funcționeaza și cum arată interfața.

Pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru afacerea ta, aici sunt 10 lucruri pe care un furnizor de urmărire a flotei de calitate ar trebui să le aibă:

  1. Longevitatea: furnizorii de soluții de monitorizare a flotei prin GPS trebuie să fie companii de renume, cu un palmares dovedit și un portofoliu de clienți din diverse domenii de activitate. Evită firmele care au mai puțin de 10 ani de experiență.
  2. Valoarea: Ia în considerare ceea ce urmează să investești într-o astfel de soluție și ceea ce primești în schimb. Beneficiile ar trebui să depășească întotdeauna investiția.
  3. Fiabilitate: Furnizorii ar trebui să ofere pe lângă soluția software și echipamente hardware de calitate completate de servicii prompte. Fii sigur că sistemul este 100% funcțional atunci și ca datele tale sunt în siguranță.
  4. Rețea extinsă de instalatori: furnizorii de servicii de monitorizare ar trebui să utilizeze în instalarea echipamentelor hardware pe mașini doar instalatori certificați. Cu cât rețeaua de instalatori sau service-uri unde se poate interveni în caz de defecțiune este mai extinsă, cu atât eventualele probleme vor fi remediate într-un timp mai scurt și fară să fii nevoit să te deplasezi pe distanțe mari.
  5. Inovare: Un furnizor de calitate ar trebui să fie un lider în industrie, cu un palmares dovedit de specificații noi aduse produsului și o dezvoltare constantă a acestuia.
  6. Acoperire totală: Furnizorii ar trebui să ofere dispozitive care să transmită la standarde pentru o acoperire maximă. Hardware-ul ar trebui să fie de calitate superioară și suficient de divers pentru a urmări orice tip de vehicul și indiferent de cît de nou sau vechi este.
  7. Parteneriate strategice: O companie de vârf în domeniu ar trebui să se integreze cu mai mulți parteneri de soluții pentru a simplifica și a satisface diferite nevoi ale clienților.
  8. Formare extensivă: Învățarea utilizării unei astfel de platforme poate fi uneori un proces mai dificil. Este important ca furnizorii să ofere gratuit sesiuni de prezentare și training în utilizarea aplicației.
  9. Suport Clienți: Serviciul Suport Clienți trebuie să răspundă prompt oricărei solicitări și să fie foarte bine informat, să poată oferi soluții  rapide și eficiente.
  10. Clienții satisfăcuți: Furnizorii ar trebui să aibă o rată scazută de sesizări de la clienți (sub 5%), să poată furniza studii de caz și mărturii ale clienților, ca dovadă a fiabilității lor.

Pentru mai multe detalii ne gasești aici https://trackgps.ro/ro/despre-noi