De ce un sistem de urmărire prin GPS este răspunsul pentru eficientizarea afacerilor mici?

10urmarire-prin-gps_afaceri-mici

Afacerea ta e prosperă, ai un produs sau un serviciu uimitor și angajați dedicați care să o sprijine și să o crească.

Ce poți face tu ca și administrator ca să susții la randul tău această creștere? Răspunsul este simplu: Să reduci pe cât posibil costurile operaționale și să asiguri că afacerea ta crește sănătos.

Cum să faci asta? De unde să începi?

În cazul în care o parte a afacerii tale include gestionarea unei flote, indiferent de dimensiunea ei, nu ar trebui să treci cu vederea cheltuielile pe care administrarea ei o implică. Fie că vehiculele sunt folosite pentru a face livrări, pentru a transporta echipamente, pentru deplasarea angajaților sau pentru prestarea unor servicii, toate generează costuri.

Implementarea unei soluții de management al flotei prin GPS este unul dintre cele mai noi și mai puțin costisitoare instrumente care să te ajute să iți eficientizezi costurile cu gestiunea vehiculelor.

Numărul de întreprinderi mici a crescut foarte mult de-a lungul ultimului deceniu, creând o competiție acerbă. Provocarea mare este aceea de a rămâne competitiv într-o piață tot mai greu de penetrat. Este știut faptul că cele mai multe dintre aceste mici afaceri se închid în primii 5 ani de la înființare.

Taie risipa!

Nu e nevoie să-ți schimbi întregul model de business pentru a avea o creștere de 50% în eficiența funcționării sau pentru a putea obține un profit mai mare cu aceleasi resurse. O soluție de management parc auto adaptată pe dimensiunea și necesitățile afacerii tale te poate ajuta să economisești timp, combustibil și bani încă din prima lună.

Gândește-te doar ce ar însemna ca, coordonatorul parcului auto să poată vedea în timp real unde sunt mașinile, care este cea mai apropiată de locația vizată sau ce trasee au parcurs toate mașinile într-o anumită perioadă. Cu siguranță ar putea gestiona mult mai eficient activitatea de transport și ar optimiza exploatarea bunurilor firmei.

Să spunem că rezolvi într-un fel problema locațiilor mașinilor și dupa 10 telefoane afli unde sunt. Ce faci atunci cand acestea circulă pe alte trasee decat cele stabilite? Cum le urmărești?

Ajungem astfel la o altă problemă majoră legată de gestiunea parcului auto și anume la consumul nejustificat de carburant sau și mai grav, la cazurile de furt de combustibil.

Mersul în gol, o accelerare rapidă, excesul de viteză sau alte obiceiuri proaste ale șoferilor, contribuie și ele la creșterea excesivă a consumului de combustibil. Cum ar fi să-i vezi on-line cum se comportă la volan?

Toate aceste informații le poți accesa din cateva click-uri fără sa fie nevoie să ieși pe teren sau să stai ore în șir pe telefoane. Mai mult, ai la dispoziție o serie de rapoarte special concepute pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii de business.

Știm că pentru întreprinderile mici, odată câștigat un client este prioritară menținerea lui. Faptul că o să-i poți oferi servicii prompte la un preț mai bun nu face decât să-l fidelizeze și să te ajute în obținerea de alte recomandari.

Solicită un DEMO gratuit timp de 1 lună și convinge-te singur de beneficiile pe care ți le oferă managementul și urmărirea prin GPS!