Drive & Tracking Test!

Colegul nostru din echipa de dezvoltare a facut un test spectaculos uneia dintre soluțiile noastre, conducând o mașină monitorizată TrackGPS pe circuitul de la Nurburgring.

Pe lângă testarea mașinii și a abilităților sale de conducător auto, Vlad a înregistrat performanțele soluției de monitorizare CAN Reader TRK. În videoclipul prezentat se văd datele citite din computerul de bord al mașinii prin intermediul dispozitivelor de tracking prin GPS, informațiile fiind transmise via GSM către server și vizionate pe ecran în timp real. Vă invităm să vizionați filmul aici.

Nürburgring este un cunoscut circuit pentru sporturile cu motor, aflat în apropiere de localitatea Nürburg, Rhineland-Palatinate, Germania, la aproximativ 120 km nordvest de Frankfurt.

Despre CAN Reader TRK

Soluția de monitorizare CAN Reader TRK oferă informații privind: distanța parcursă (kilometraj); consumul total de combustibil; nivelul de combustibil; viteza motorului (turația); viteza vehiculului; poziția de accelerare.

Soluția poate fi utilizată cu aplicația web sau aplicația mobilă, oferindu-vă posibilitatea de a ști ce se întâmplă cu mașina monitorizată indiferent unde vă aflați.

Aplicația TrackGPS mobile este special concepută pentru a urmări mașinile dotate cu sistem de monitorizare TrackGPS. Pentru a utiliza aplicația, este necesar să aveți un echipament TRK și abonament de acces la aplicație, hartă și traficul GPRS.