Iarna și provocările ei. Soluții IT pentru firmele de deszăpezire

monitorizare flota deszapezire prin gps

Începând cu această perioadă a anului, firmele specializate în realizarea lucrărilor de deszăpezire sunt supuse unui stres continuu: aprovizionarea din timp cu materiale antiderapante, acționarea în teren în funcție de prognoză, întreținerea utilajelor, adaptarea acestora în funcție de condițiile meteorologice, managementul flotei, prioritizarea rutelor și mai ales, justificarea costurilor către autoritățile contractante.

Se știe că acum câțiva ani procesul de îndepărtare al zăpezii era ineficient și greu de realizat din cauza lipsei tehnologiei avansate și a prognozelor incerte. Astăzi în schimb, utilajele de deszăpezire performante echipate cu sisteme de monitorizare prin GPS, cresc eficiența activității firmelor de deszăpezire pe toată perioada sezonului rece.
Mai mult de atât, sistemele de monitorizare prin GPS și software specializat fac parte din caracteristicile tehnice obligatorii solicitate de autoritățile publice privind echiparea vehiculelor speciale de intervenție pe timpul iernii.

Într-un amalgam de solicitări și responsabilități, managerii de flotă trebuie să stăpânească situația din teren și mai ales, să o cunoască. Prin implementarea soluției TrackGPS companiile beneficiază de un sistem performant de monitorizare care asigură:

    • Justificarea activității și a orelor de muncă

TrackGPS permite generarea automată de trasee și foi de parcurs pentru toate mașinile și utilajele monitorizate. Astfel va exista o evidență clară a lucrărilor de deszăpezire și se va putea intensifica activitatea în zonele cele mai afectate.

      • Informații în timp real din teren

Acces la informții on-line pentru coordonatorii firmelor de dezăpezire, autoritățile publice și chiar și pentru cetățeni.

    • Management eficient al resurselor disponibile

Utilajele pot fi redirecționate către zonele cele mai afectate, pontajele orare ale salariaților sunt online, consumul de combustibil poate fi verificat constant în aplicație, etc.

    • Decontarea cheltuielilor cu flota auto

Decontarea se face ușor, utilizând foile de parcurs generate direct din aplicația TrackGPS. Acestea sunt sunt conforme cu reglementările impuse de autoritățile publice.

Aplicația TrackGPS oferă acces în timp real la informații detaliate privind locația mașinilor de deszăpezire, traseul parcurs, viteza, staționari, consum de combustibil și multe alte rapoarte privind activitatea zilnică a mașinilor din teren.

Solicită acum informații suplimentare sau acces la un cont DEMO gratuit: sales@trackgps.ro