Agricultură

Eficienţa în monitorizare înseamnă informaţii exacte, ordonate, relevante. Rapoartele TrackGPS reprezintă un suport extrem de util în alegerea unei strategii de eficientizare a activităţilor agricole. Astfel, muncile agricole pot fi realizate în concordanţă cu un traseu şi un grafic de timp prestabilit şi optimizat din punct de vedere al costurilor operaţionale.

Aplicaţia TrackGPS ajută companiile din domeniul agriculturii să delimiteze parcelele şi să aibă o evidenţă clară a activităţilor realizate pe respectivele parcele (locaţia exactă a vehiculelor, traseul acestora, timpii de activitate şi de staţionare, consumul de combustibil, etc.). Pe baza rapoartelor se poate analiza productivitatea muncii pentru fiecare şofer.

Măsurarea mult mai precisă a consumului de combustibil se poate face prin montarea în rezervor de sonde litrometrice. Sondele litrometrice TRK monitorizează cu precizie nivelul combustibilului din rezervor, astfel pot fi identificate eventualele furturi sau scurgeri de carburant. În completare, sau ca soluţie alternativă, se poate utiliza buşonul de rezervor cu senzor on-off, care arată de câte ori a fost deschis capacul rezervorului, în ce locaţie şi cât timp a stat deschis. Reducerea costurilor cu combustibilul necesar utilajelor agricole va fi substanţială!

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Delimitare parcele pentru o evidenţă clară a activităţilor realizate
  • Raport detaliat cu activitatea zilnică a fiecarui utilaj agricol
  • Măsurarea exactă a consumului de combustibil pe fiecare utilaj/activitate
  • Eficientizarea activităţilor agricole prin planificare şi control riguros
  • Reducerea costurilor operaţionale cu muncile agricole
  • Foi de parcurs conforme cu prevederile Codului Fiscal