Construcţii

Managementul unui şantier este o activitate extrem de solicitantă, trebuie să îţi poți gestiona în permanenţă muncitorii, utilajele, programele diferite de muncă, aprovizionarea cu materii prime şi debarasarea deşeurilor, etc. Toate sunt activităţi generatoare de costuri care trebuie monitorizate şi eficientizate pentru o bună funcţionare a şantierului.

Soluția TrackGPS vine în sprijinul managerilor de şantier prin monitorizarea activităţii vehiculelor (orare de funcţionare, orarul de muncă al angajaţilor şi schimbul şoferilor pe maşini).

În același timp oferă companiilor din construcţii o soluţie personalizată de măsurare precisă a consumului de combustibil şi prevenire a eventualelor furturi sau probleme la rezervoarele utilajelor, folosind instrumente specializate: sonda litrometrică şi buşonul de rezervor. Alertează, prin SMS sau e-mail, când vehiculele părăsesc perimetrul prestabilit (şantierul).

Rapoartele generate din aplicația TrackGPS sunt utile inclusiv departamentelor financiar-contabil şi resurse umane, care pot face diverse estimări de costuri, prognoze şi analize privind productivitatea fiecărui angajat, gradul de utilizare a mijloacelor de transport, şi pot avea o evidenţă mai exactă a timpului de lucru efectiv al angajaţilor.

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Evidenţa staţionărilor şi opririlor pe fiecare autovehicul
  • Alerte la intrare-ieşire dintr-un perimetru presetat (şantier)
  • Eliminarea curselor clandestine
  • Reducerea costurilor cu combustibilul
  • Posibilitatea montării de senzori pentru identificarea şoferilor care folosesc același utilaj

Studiu de caz TrackGPS: TECHNOCER

Mai multe detalii despre implementarea soluției TrackGPS în cazul TECHNOCER, cea mai mare companie din domeniul construcțiilor din România, puteți găsi aici:

Studiu de caz Technocer