Curierat

Companiile de curierat au ca scop livrarea coletelor în cel mai scurt timp, asigurând conţinutului o protecţie sporită pe durata deplasării până la beneficiar. Monitorizarea prin GPS a parcului auto le aduce reale avantaje curierilor. Utilizând TrackGPS, managerii pot seta rutele cele mai rapide de livrare și pot trimite cel mai apropiat autovehicul pentru preluarea unui colet. Ca urmare a scurtării timpului de răspuns la comenzi și a timpului de livrare, pe lângă satisfacția clienților, se eficientizează activitatea de curierat şi se obţin importante reduceri de costuri.

Controlul maşinilor prin dispecerat (trimitere instrucțiuni de navigare, rută zilnică, stare rută, replanificare rută, timp estimat de sosire, notificări), cumulat cu raportarea complexă oferită de aplicaţia de monitorizare (foaie parcurs, rute, staționări, consum combustibil, viteze, comportament șofer, etc.), oferă managerilor posibilitatea de a organiza livrările în mod eficient, reducând cheltuielile aferente activității de curierat. Asigurarea contra furtului prin blocarea maşinii de la distanţă prin SMS contribuie la siguranţa livrărilor.

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Identificarea maşinii celei mai apropiate de locaţia evenimentului
  • Alegerea rutelor celor mai economice
  • Buton de panică pentru şoferi
  • Senzori de deschidere uşi, capote, cupolă
  • Oprire motor de la distanţă prin SMS
  • Reducerea costurilor cu combustibilul și a cheltuielilor cu flota auto

Studiu de caz TrackGPS: SPRINT CURIER EXPRES

Mai multe detalii despre implementarea soluției TrackGPS în cazul Sprint Curier Expres, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de curierat din România, puteți găsi aici: Studiu de caz Sprint Curier