Rent-a-car

Siguranţa este principala preocupare a companiilor de închirieri auto: siguranţa maşinii, siguranţa pasagerilor şi, nu în ultimul rand, siguranţa încasării taxei de închiriere. Aplicaţia TrackGPS oferă posibilitatea generării de foi de parcurs, evidenţe ale staţionărilor, ale orelor de condus şi alte rapoarte complexe care pot fi utilizate ca dovezi electronice în cazul producerii unor evenimente neprevăzute: accidente, furturi, avarieri ale autovehiculului, etc.

TrackGPS rezolvă principala problemă cu care se confruntă piaţa de rent-a-car din România: furtul maşinilor. Sistemul de monitorizare a parcurilor auto permite localizarea în timp real a tuturor autovehiculelor, precum şi posibilitatea de a seta alarme predefinite în cazul în care un autovehicul iese dintr-o anumită zonă (de exemplu graniţa României). Clienţii care închiriază maşini sunt monitorizaţi prin TrackGPS, iar dacă se constată ca modul în care conduc provoacă uzura fizică a autovehiculelor, pot fi evitaţi pe viitor.

Companiile de rent-a-car au o evidenţă mai exactă a gradului de utilizare a maşinilor şi pot face estimări cu privire la orele de predare a vehiculelor consultând locaţia acestora în aplicația TrackGPS. Astfel, documentaţia de predare-primire este realizată la timp şi actualizată cu date pertinente, astfel încât clienţii sunt serviţi într-un timp mai scurt.

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Recuperarea maşinii în caz de furt sau utilizare neadecvată
  • Alerte când mașina iese în afara graniţei sau a perimetrului presetat
  • Martor la incidentele comise de şoferi (viteza mare, motor supraturat, etc.)
  • Obținerea de reduceri la prima de asigurare a maşinilor
  • Blocarea automată a motorului prin SMS în caz de urgență
  • Localizarea în timp real 24/7 a parcului auto
  • Studiu de caz TrackGPS: VERBITA

    Mai multe detalii despre implementarea soluției TrackGPS la clientul VERBITA (dealer auto, școala de șoferi și rent-a-car) puteți găsi aici: Studiu de caz: Verbita