Sănătate

Serviciile medicale şi de urgenţă sunt cu predilecţie în atenţia TrackGPS. Până în prezent, peste 60% din numărul total de maşini ale serviciilor judeţene de ambulanţă din România au fost dotate cu sistemul de monitorizare TrackGPS. Echipamentele GPS instalate pe maşini permit citirea datelor în timp real, iar, pe baza datelor, aplicaţia de monitorizare permite cunoaşterea permanentă a locaţiilor pe unde se deplasează autospecialele, care e cea mai apropiată maşină de locaţia solicitată, înregistrarea distanţelor parcurse, masurarea cu precizie a consumului de carburant şi a nivelului de combustibul existent în rezervor. Din aplicaţie se pot genera automat rapoarte complexe, cerute de serviciile de ambulanţă, iar dacă sunt necesare, se pot face personalizări ale soluţiei. Aplicaţia mobilă TrackGPS permite monitorizarea în orice moment, de oriunde, a maşinilor de salvare, sporind capacitatea de intervenție și gradul de control în gestionarea situațiilor de urgență.

Clienţi importanţi din industria farmaceutică şi de distribuţie a produselor farmaceutice şi medicale au ales TrackGPS pentru personalizările soluţiei pe această ramură. Posibilitatea obţinerii unei game foarte largi de rapoarte (foi de parcurs, raport viteze, staţionare, abatere rută, consum carburant, depăşiri viteză, abatere orar, istoric al maşinilor), dar şi rapoarte exacte privind orele de lucru efectuate de şoferi şi rutele parcurse, au avut ca efect eficientizarea activităţii de distribuţie (s-au înregistrat reduceri de până la 25% ale costurilor operaţionale cu flota auto), iar pe termen lung, creşterea satisfacţiei beneficiarului final al acestor produse.

Domeniul sănătăţii – farmaceutic, medical, salvare este de interes central pentru TrackGPS. Fie că avem în atenţie industria farmaceutică sau cea de aparatură medicală, fie că ne orientăm spre spitale sau serviciile de ambulanţă, specialiştii noştri caută cele mai potrivite soluţii pentru cerinţele specifice de monitorizare GPS a flotelor auto ale instituţiilor şi companiilor.

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Vizualizarea simultană a tuturor vehiculelor din teren
  • Posibilitatea de a optimiza rute, stabili trasee, redirecţiona maşini în funcție de necesități
  • Identificarea celei mai apropiate maşini de locaţia evenimentului
  • Control în gestionarea situațiilor de urgență
  • Reduceri cu combustibilul de până la 20%
  • Dovezi scriptice ale serviciilor prestate

Studiu de caz TrackGPS: AMBULANȚE

Mai multe detalii despre implementarea soluției TrackGPS în cazul serviciilor județene de ambulanța  din România, puteți găsi aici: Studiu de caz AMBULANTA