Securitate

Unul din principalii indicatori ai eficienţei unei companii din domeniul securităţii este timpul de raspuns la intervenţii. Soluţia de monitorizare flotă auto TrackGPS generează automat rapoarte cu traseul, timpii de deplasare până la o locaţie, staţionările, vitezele, etc. Cu ajutorul aplicaţiei TraficOK, primul sistem de tip TMC din România, integrat în sistemul de monitorizare TrackGPS, puteţi verifica statusul drumului şi alege drumul cel mai rapid pentru a evita blocajele din trafic.

În cazul transportului de valori, aplicaţia de monitorizare a flotei TrackGPS pune la dispoziţia şoferilor un buton de panică pe care îl pot activa în caz de urgenţe, înştiinţând astfel, prin SMS, managementul companiei sau persoana desemnată. Vehiculele dotate cu echipamente de monitorizare flotă TRK permit blocarea de la distanţă a motorului prin SMS. Astfel, dacă bănuiţi ca un vehicul a fost furat sau a ieşit din perimetrul presetat şi nu reuşiti să contactaţi şoferul, puteţi opri motorul maşinii şi alerta poliţia, având acces la locaţia exactă a maşinii.

Timpii scurţi de reacţie, profesionalismul angajaţilor şi calitatea echipamentelor folosite sunt principalele atribute ale succesului în domeniul securităţii. Fie că vorbim de transportul de valori, paza unor obiective sau alte servicii de urgenţă, obiectivul acestor servicii – asigurarea protecţiei şi siguranţei cetăţenilor – este atins şi ca urmare a monitorizării prin TrackGPS.

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Calcularea exactă a timpilor de intervenţie la o solicitare
  • Identificarea maşinii celei mai apropiate de locaţia evenimentului
  • Alerte de intrare-ieşire perimetru presetat
  • Buton de panică pentru şoferi
  • Senzori de deschidere uşi, capote, cupolă
  • Oprire motor de la distanţă prin SMS

Studiu de caz TrackGPS: NEI GUARD

Mai multe detalii despre implementarea soluției TrackGPS în cazul NEI GUARD, una dintre cele mai mari companii din domeniul pazei și securității din România, puteți găsi aici: Studiu de caz NEI GUARD