Transporturi si logistică

Transportul de marfă este un domeniu cu cerinţe aparte, la care soluţia de monitorizare a flotei auto TrackGPS raspunde excelent: localizare permanentă a vehiculelor, monitorizare consum combustibil, optimizare rute, management documente şi suport în evitarea amenzilor.

TrackGPS permite generarea de rapoarte personalizate privind traseul, kilometrii parcurşi, staţionările, orele de condus şi de repaus, consumul de carburant, vitezele medii şi maxime, toate acestea oferind managerilor posibilitatea de a lua cele mai potrivite măsuri pentru eficientizarea activităţii şi reducerea costurilor cu flota de camioane cu până la 25%.

Consumul de combustibil influenţează decisiv costurile transportatorilor, de aceea reducerea acestei cheltuieli este prioritară. Prin implementarea TrackGPS clienții noștri înregistrează o reducere de pana la 20% a consumului de combustibil ca urmare a prevenirii furturilor de carburant sau a eliminarii unor probleme de scurgeri la rezorvor, identificate prin măsurătorile precise facute cu sonda litrometrică, completate de utilizarea buşonului de rezervor. La scăderea costurilor contribuie şi adoptarea unui stil de condus mai economic sau optimizarea rutelor de transport, pe baza informaţiilor oferite de modulul Comportament şofer sau modulul Rutare.

Soluția TrackGPS este preferată şi de companiile de transport persoane, oferind controlul asupra orarului şi rutelor parcurse de flota de autobuze, microbuze sau autocare, creşterea productivităţii șoferilor, eliminarea utilizării neautorizate a vehiculelor, scăderea uzurii maşinilor şi reducerea cheltuielilor cu combustibilul. Se asigură securitatea călătorilor prin monitorizarea fiecărui autobuz sau autocar, urmărirea comportamentului şoferilor şi suport în trafic.

În plus, pentru transportul internaţional, TrackGPS oferă plata automată a taxei de drum din Ungaria. Transportatorii care utilizează eToll de la TrackGPS vor economisi timp, energie şi bani. Toate aceste elemente personalizate recomandă TrackGPS ca fiind soluţia de monitorizare a flotei numărul 1 pentru transportatorii de top din România.

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Beneficiati de o evidenţa exactă a consumului de combustibil din rezervor
  • Alerte automate de deschidere a capacului de rezervor
  • Posibilitatea de a genera rute optime de parcurgere a hotspot-urilor de pe traseu
  • Monitorizarea permanentă a rutelor parcurse de vehicule
  • Alerte când expiră documentele aferente flotei şi şoferilor
  • Decontarea automată a taxei de drum din Ungaria

Studiu de caz TrackGPS: TABITA TOUR

Mai multe detalii despre implementarea soluției TrackGPS în cazul Tabita Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de transport persoane din România, puteți găsi aici:Studiu de caz TABITA TOUR

Studiu de caz TrackGPS: KLACSKA

Detalii despre implementarea soluției TrackGPS în cazul Klacska, important transportator de mărfuri periculoase (transport petrolier), puteți găsi aici:Studiu de caz Klacska Romania