Utilităţi publice

Activitatea companiilor de utilităţi publice este esenţială pentru bunul mers al oricărei localităţi din România. Fie că vorbim de curaţenia stradală, ridicarea gunoiului menajer sau de deszăpezirea străzilor, fie că vorbim de unităţile de salvare, pompieri sau poliţie, sau de alte servicii publice, maşinile sau utilajele trebuie să ajungă rapid la locul potrivit pentru a rezolva tot ce ţine de activitatea lor, asigurând cetăţenilor servicii publice la standarde înalte.

Responsabilii companiilor de utilităţi publice deţin controlul activităţii maşinilor şi utilajelor apelând la monitorizarea prin TrackGPS: pot vedea în orice moment unde le sunt vehiculele pe traseu, pot face estimări pe baza datelor “din teren” asupra timpului în care vor termina o activitate şi pot vedea dacă se respectă orarele prestabilite. Cunoscând poziţia tuturor maşinilor, în cazul unor urgenţe, pot redirecţiona rapid maşina cea mai apropiată de respectiva locaţie pentru soluţionarea urgenţei sau finalizarea mai rapidă a lucrărilor.

Aplicaţia de monitorizare a flotei auto TrackGPS generează rapoarte complexe privind activitatea utilajelor sau a maşinilor de intervenţie (salvare, pompieri) şi le trimite automat pe adresele e-mail furnizate de companie. Astfel, administratorii au acces permanent la date sintetizate: foi de parcurs, pontaj, trasee parcurse, orare de funcţionare şi staţionare, viteze, etc.

Reducerea cheltuielilor cu combustibilul este un beneficiu major oferit de TrackGPS. Dotarea maşinilor cu echipamente specializate de măsurare a consumului de combustibil (sonda litrometrică sau cititor CAN), permite admistratorilor să cunoască situaţia exactă a întregii flote. Se obţine şi reducerea uzurii maşinilor cauzată de utilizarea lor necorespunzătoare, prin monitorizarea comportamentului şoferilor. TrackGPS oferă toate informaţiile necesare pentru dovedirea activităţii în faţa instituţiilor care au contractat lucrările, dar şi în faţa cetăţenilor.

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Reducerea cheltuielilor cu combustibilul
  • Reducerea uzurii tehnice a maşinilor şi utilajelor
  • Generarea de foi de parcurs pentru decontare TVA si a cheltuielilor cu flota
  • Dovedirea activităţii în faţa cetăţenilor şi a autorităţilor contractante
  • Creşterea satisfacţiei clienţilor şi cetăţenilor print-o mai mare transparență