La drum prin Ungaria, fără grija taxei

Red truck on blurry asphalt road over blue cloudy sky background

Red truck on blurry asphalt road over blue cloudy sky background

Traversarea Ungariei de către vehiculele de peste 3,5 tone se taxează obligatoriu, iar amenzile pot fi destul de mari. Din cauza ignoranței, a amânarii sau chiar a abaterii voluntare, nu e cel mai fericit caz să te trezești cu o amendă pentru neplata taxei de drum.

Vestea bună pentru transportatori e că pot opta pentru plata automată a taxei de drum din Ungaria! Utilizând soluția eToll TRK și aplicatia TrackGPS, șoferii de camioane nu mai stau la cozi în benzinării pentru a-şi achiziţiona tichetele pentru taxa de drum, economisind din timpul călătoriei, iar managerii de flote sunt liniștiți că lucrurile se derulează în mod controlat pentru toate vehiculele care le străbat țara vecină.

Folosind eToll TRK, plata se desfăşoară automat, rapid şi fără efort, prin transmiterea de date legate de tronsoanele de drum parcurse de clienţii monitorizaţi prin GPS. Suma de plată se înregistrează în timp real, pentru kilometrii parcurşi pe teritoriul Ungariei.

TrackGPS este prima soluţie de monitorizare flotă din România acreditată oficial de către AAK – Compania de Stat pentru Administrarea Autostrăzilor din Ungaria – pentru plată automată a taxei de drum din Ungaria prin sistemul HU-GO.

  • Generaţi codul OBUID direct din aplicaţia TrackGPS pentru a vă înregistra în sistemul HU-GO şi plătiţi automat taxa de drum din Ungaria pentru kilometrii de drum parcurși.
  • Sunteți client TrackGPS? Utilizați aplicaţia pentru a plăti automat taxa de drum din Ungaria.
  • eToll vă însoțește la drum! Descărcați aplicația mobilă TrackGPS, disponibilă pe Android și iOS.

Pentru a afla care sunt pașii de urmat pentru plata automată a taxei, consultați site-ul TrackGPS: http://www.trackgps.ro/trackgps-business/taxa-drum-ungaria/