Ne pregatim pentru Expo Tranzit!

007can

Peste 40 de expozanti vor fi prezenti cu autovehicule si oferte speciale la ExpoTranzit, eveniment specializat pe transporturi si distributie, care va avea loc in perioada 21 – 23 aprilie la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca.

TrackGPS, solutia completa pentru managementul si monitorizarea flotelor auto, de la AROBS Transilvania Software, vine cu produse si solutii noi, personalizate pe specificul activitatii transportatorilor, oferind participantilor posibilitatea de afla mai multe detalii despre dispozitivele hardware noi ATS si rapoartele compexe din aplicatie, care completeaza un sistem de monitorizare performant, adaptat nevoilor lor.

Evenimentul va fi deschis de catre primarul Clujului, dl. Emil Boc, cu participarea unor reprezentanti ai autoritatilor locale si central din Ministerul Transporturilor. Conferintele cu speakeri de talie internationala, abordand o tematica bogata, cu discutii despre furturile din camioane, logistica automotive, salariul minim in Germania, costul/km, logistica de produse alimentare si farmaceutice si liberalizarea transporturilor de persoane, vor capta atentia publicului format din reprezenti ai peste 100 de companii din industria transporturilor si domeniile conexe.

Ne gasiti la standul TrackGPS, cu numarul M25, unde colegii nostri va vor oferi informatii suplimentare legate de sistemul de monitorizare si solutiile special dedicate transportatorilor. Ne puteti contacta pe sales@arobs.ro sau la tel. 0264 406 700.

Programul ExpoTranzit poate fi consultat pe pagina oficiala a evenimentului: http://tranzit-expo.traficmedia.ro/agenda-evenimentului/.