Noi funcţionalităţi de la TrackGPS

15header-basic

Aplicaţia web TrackGPS a fost îmbunătăţită cu o serie de trăsături, dintre care unele au fost cerute de clienţii care folosesc soluţia noastră de monitorizare, iar altele  au fost propuse de specialiştii noştri pentru a veni în întâmpinarea unor nevoi specifice identificate în piaţă.

Astfel, pentru clienţii din Moldova, am optimizat şi varianta în limba rusă a aplicaţiei, încât vorbitorii de rusă să poată beneficia de aceeaşi complexitate a rapoartelor noastre.

Raportul Foaie de Parcurs a fost îmbunătăţit prin operarea de mici modificări, cu adăugarea unui nou câmp care înregistrează totalul consumului de combustibil, iar în raportul FAZ s-au făcut modificări care optimizează utilizarea lui.

Răspunsul oferit de profesioniştii din echipa de dezvoltare TrackGPS a fost prompt şi eficient, soluţionând şi alte cerinţe de customizare a soluţiei pentru clienţi importanţi. Printre acestea se numără: modificări specifice în modulul Comportament şofer şi noi modificări în raportul Foaie de Parcurs pentru a rezolva unele probleme la instalarea senzorului.

Nou! A fost creat un nou raport pentru modulul Comportament şofer: Raportul Supraturaţii. Raportul va afişa mersul supraturat pentru maşinile care au citire date din CAN.

Mici fix-uri şi modificări au fost efectuate pentru o mai bună funcţionare a soluţiei de monitorizare. De asemenea, în harta principală a aplicaţiei web TrackGPS a fost inclus ultimul update furnizat de providerul hărţii.

Mai multe detalii vor fi oferite în Newsletter tuturor clienţilor noştri.