OneT – o nouă soluție de monitorizare

32onet_conectat

TrackGPS lansează OneT, o soluție modernă și rapidă de monitorizare a mașinii. OneT e destinată pentru situații în care o mașină e condusă de persoane diferite, sau pentru situații când mai multe mașini sunt monitorizate succesiv, soluția fiind transferabilă de la o mașină la alta.

Fie că mașina este condusă de mai mulți membri ai unei familii, fie că trebuie lasată în service sau ajunge să fie transportată cu o platformă, dar și pentru mașini de drive test, mașini de taxi, mașini ale dealerilor auto sau ale firmelor de închirieri autovehicule, OneT este soluția de tracking potrivită, simplă și elegantă.

Soluția de monitorizare OneT folosește un dispozitiv special, mic și ușor, cu o formă placută, care poate fi montat cu ușurință de către orice utilizator. Dispozitivul este dotat cu o mufă prin care se conectează direct la portul OBD-2 al mașinii și nu necesită instalare.

OneT oferă 24/7 h real-time tracking prin GPS, furnizând informații exacte despre locația mașinii la un moment dat, traseul parcurs, pornire și oprire, data și ora pentru locațiile vizitate, viteza de deplasare și distanța parcursă. Informațiile sunt obținute din aplicația web sau aplicația mobilă TrackGPS.

Vă stam la dispoziție pentru informații detaliate pe sales@arobs.ro, sau la tel. 0264 406 700 și tel. 0314 187 197.