OneT se conecteză la drum!

De câte ori nu ţi-ai lăsat maşina în service cu strângere de inimă şi câte scenarii nu ţi-au trecut prin cap până când nu ţi-ai recuperat maşina fără nicio zgârietură, după ce ai împrumutat-o celui mai bun prieten? OneT nu este un calmant miraculos, ci ultimul produs dezvoltat de echipa TrackGPS, care îţi poate da liniştea de care ai nevoie atunci când maşina ta este condusă de o altă persoană.

Fie că mașina este condusă de mai mulți membri ai unei familii, fie că trebuie lasată în service sau ajunge să fie transportată cu o platformă, dar și pentru mașini de test, mașini de taxi, mașini ale dealerilor auto sau ale firmelor de închirieri auto, OneT este soluția de tracking potrivită, simplă și elegantă.

Destinată utilizării personale, OneT este o soluţie eficientă de monitorizare a maşinii 24/7h, prin intermediul căreia poţi avea acces la informații exacte privind locația acesteia la un moment dat, locațiile vizitate, pornire și oprire, viteza cu care se deplasează și kilometrii parcurși. Având toate aceste date la îndemână, oriunde te-ai afla (smartphone sau tabletă), poţi interveni rapid atunci când consți o utilizare nedorită a mașinii tale.

OneT este o solutie de monitorizare care utilizează un dispozitiv special destinat preluării informaţiilor de la mașină şi transmiterii lor către sistemul de monitorizare TrackGPS, pentru a colecta date în timp real, pe care le transferă prin rețeaua GSM la server și către aplicația TrackGPS. Dotat cu o mufă cu care se conectează direct la portul OBD-II al mașinii, dispozitivul poate fi montat cu uşurinţă de către orice utilizator, este transferabil de la o mașină la alta, nu necesită instalare și nu modifică nicio componentă fizică a mașinii.

„Având în spate experienţa dezvoltării sistemelor de monitorizare a flotelor auto, era firesc să lansăm un produs mainstream, uşor de montat şi utilizat de un public cât mai larg. Ideile vin, de obicei, pornind de la nevoile oamenilor. Ori, problemele cu care se confruntă şoferii atunci când maşina le este transportată cu o platformă, când trebuie să o lase în service, sau când este folosită de soţie, de exemplu, necesitau găsirea unei soluţii. OneT este remediul nostrum împotriva palpitaţiilor cărora trebuie să le facă faţă, uneori, proprietarii de maşini.”, ne spune Vlad Pănuţ, Product Manager Track Development.

Pentru mai multe informatii, contactați-i pe colegii noștri din departamentul vânzări pe adresa sales@arobs.ro, sau la tel. 0264 406 700; 0314 187 197.