Pe locuri, fiti gata de maraton, START!

53-cauza-arobs-maraton-2014-e1494592427673

Duminica, 13 aprilie, toti clujenii ce apreciaza un stil de viata sanatos sunt asteptati sa alerge, sa-si sustina prietenii si sa participe la unul din cele mai mari evenimente sportive ale orasului Cluj-Napoca – Maratonul International AROBS!
Pentru AROBS, evenimentul sportiv este un minunat prilej de a se implica in comunitatea locala, prin sprijinirea unei cauze sociale importante. Alergatorii din echipa AROBS vor concura sub sloganul “Transformam paşii in speranţe pentru copii”, oferind prin participarea lor şansa ca mai mulţi copii cu dizabilitaţi neuromotorii sa beneficieze de servicii terapeutice intr-un centru special de recuperare. Impreuna cu ROTARY CLUB CETATUIE Cluj-Napoca, AROBS spijina Centrul multifuncţional de recuperare a copiilor cu dizabilitaţi psihomotorii din Cluj-Napoca şi din regiunile limitrofe, invitand in echipa AROBS, pe langa angajaţi, şi pe prietenii sau susţinatorii acestora.

Startul competitiei se va da pe stadionul Cluj Arena, traseul va continua prin oras si se va incheia pe stadion. Se va alerga in 5 probe distincte: maraton, semimaraton, maraton ştafeta, crosul popular şi cursa copiilor. Probele sportive vor fi urmate de momente artistice, festivitaţi de premiere, surprizele sponsorilor si muzica.

Va asteptam la standul AROBS unde am pregatit cateva surprize pentru voi, lergatori si sustinatori. Printre acestea este si concursul Fotomaraton pe Facebook: la standul nostru vor fi amplasate doua panouri foto cu corpuri de alergatori iar toti cei care isi fac poze la cele 2 panouri sambata si se taguiesc in poze pe pagina de Facebook AROBS vor intra intr-o tombola la care pot castiga o tableta Smailo Web Energy 9.7.

Ne vedem la maraton!