Peștele care scapă din undița pescarilor e întotdeauna “cel mai mare prins vreodată”?

Cupa AROBS la pescuit 2

La început de toamnă, 15 echipe formate din câte 2 membri alimentați de pasiunea pescuitului la nivel amator, au profitat de cadrul perfect pentru a-și practica acest hobby: a VI-a ediție a concursului de pescuit sportiv organizat de AROBS.

Pentru ediția din acest an, am ales Lacul Bărăi, lac situat la 25 km de Cluj-Napoca.

#Formarea echipelor

Fiecare grup s-a format pe criterii diferite, la libera alegere a colegilor. Unii au ales să concureze alături de alți colegi, iar alții au venit însoțiti de un membru al familiei sau de un prieten. De menționat este unul dintre colegii noștri mai ingenioși, care a profitat de o portiță a regulamentului și a venit însoțit de un prieten, pescar profesionist 🙂 .

#Desfășurarea concursului

Fiecare echipă s-a evidențiat printr-un mix de abilități, iar nivelul diferit de competențe al acestora a creat o atmosferă de învățare. Colegii au avut ocazia să se ajute reciproc într-un mediu non-stresant însă obiectivul fiecăruia de a câștiga a menținut starea de competiție. În ciuda celor trei reprize de ploaie, toți participanții au rămas pe poziții.

#Premierea

118 kilograme de pește a fost captura totală a echipelor, trofeele ajungând la trei dintre echipele conduse de colegii noștri: Viorel Rădulescu (Locul I), câștigătorul Cupei de pescuit AROBS, cu un total de 27 de kilograme de pește, Bogdan Silaghi (Locul II) și Viorel Vesa (Locul III).

Suntem mândri că doi dintre colegii noștri din diviza de TrackGPS au ocupat primele două locuri de pe podium.

Starea noastră de spirit a fost excelentă iar ideea cu pescuitul s-a dovedit și de această dată un succes. Căutăm să găsim în permanență lucrurile ce întăresc spiritul de echipă și relațiile de respect, ceea ce ne ajută să fim mai buni pe zi ce trece.

Nu vom renunța la acest concurs nici pe viitor, ba chiar vom continua să căutăm noi provocări care sa îi țină în formă pe colegii noștri.

Echipa AROBS