Premieră în domeniul monitorizării prin GPS !

19horse

După 10 ani în care am monitorizat mașini, de la cele mai mici pana la cele mai mari sau mai scumpe existente în România, camioane, tractoare, utilaje industriale de mari dimensiuni, stații telecom, scutere sau sănii trase de câini, luna aceasta TrackGPS va monitoriza în premieră  peste 40 de CAI înscriși la Competiţia Internaţională Salina Equines Horse Trophy care are loc în 16-19 iunie 2016.

TrackGPS va monitoriza caii înscriși la 2 dintre cele 3 probe ale concursului. Prima dintre ele este proba de anduranță ecvestră denumita și “maratonul cailor” care constă în parcurgerea unor trasee prin păduri şi dealuri, în alergare, pe distanţele de 30, 40, 60, 80 si 120 de km. Datorita echipamentelor de monitorizare TrackGPS, organizatorii vor avea informații în timp real legate de locația, traseu parcurs și viteza de deplasare a cailor.

Cea de-a doua proba monitorizată este cea de atelajele cu doi sau patru cai  și presupune parcurgerea unui traseu cu obstacole unde combinația între cel mai rapid timp și numărul redus de obstacole dărâmate desemnează câștigătorul probei.

Pasionaţi de călărie sau iubitori ai evenimentelor sportive în aer liber se vor bucura de energia a trei zile de competiţie, vor putea admira peste 120 de cai, show-uri spectaculoase de dresaj, cascadorie și acrobații.

Mai multe detalii despre echipamentele special dedicate monitorizării de persoane prin GPS și animale gasiți aici: https://trackgps.ro/ro/monitorizare-persoane

Informații despre eveniment aici