Referinţe Clienţi

Farmec

Cristian Ani, Sef Departament IT, FARMEC

„Principalele argumente in favoarea alegerii solutiei TrackGPS de monitorizare flota auto prin GPS au fost: nevoia tot mai crescanda de optimizare a activitatii logistice, de gestiune mai buna a punctelor noastre de lucru din tara, dorinta de a ne reduce costurile cu carburantii si costurile operationale cu flota auto, posibilitatea de a avea rapoarte exacte privind orele de lucru efectuate, timpii de stationare, rutele de transport optime, viteza de deplasare si alte rapoate specifice activitatii firmei. TrackGPS Business este o solutie completa, cu rapoarte multiple si o interfata foarte usor de folosit. Ca urmare a montarii dispozitivelor de urmarire prin GPS am observat o mai atenta utilizare a masinilor de catre soferi, o schimbare in modul lor de condus si o implicare mai buna in activitatea desfasurata.”

SOLICITĂ OFERTĂ

Pizza Hut

Orlando Ion, Sef Dept. Transporturi, AMERICAN RESTAURANT SYSTEM

„Consideram implementarea solutiei TrackGPS Business pe masinile noastre ca fiind o investitie de succes datorita numeroaselor avantaje si beneficii pe care ni le-a adus. Din august 2007 si pana in prezent am observat o imbunatatire a serviciilor catre clienti prin reducerea duratei de livrare a comenzilor, implicarea mai buna a personalului angajat in livrari, dar si o reducere a consumului de carburant datorita optimizarii rutelor si monitorizarii atente a comportamentului la volan prin rapoartele de viteza care se pot genera si cunoasterii duratelor de stationare de pe trasee.”

SOLICITĂ OFERTĂ

technocer

Ovidiu Câmpian, Director Logistică TECHNOCER

”În urma instalării echipamentelor de monitorizare prin GPS, am constat reducerea cu un procent important a costurilor cu parcul auto, rezultate din organizarea mai eficientă și controlul activității utilajelor pe șantiere. Accesul la informațiile despre activitatea întregii flote de camioane și utilaje, actualizată în timp real, pentru toate șantierele în desfășurare, indiferent de locația acestora, ne-a permis să ne organizăm mai bine procesul de construcție.”

SOLICITĂ OFERTĂ

tabita

Bogdan Maria Curtean, Șef coloană, TABITA TOUR

“Soluţia TrackGPS este implementată în prezent pe majoritatea autocarelor noastre. Utilizarea TrackGPS a însemnat în primul rând creşterea securităţii pasagerilor prin controlul activ asupra autocarelor aflate pe traseu, dar şi reducerea costurilor cu flota de autocare cu un procent de 20%. Mai mult, rapoartele din aplicaţie ne-au ajutat la îmbunătăţirea serviciilor oferite.”

SOLICITĂ OFERTĂ

Antibiotice_Iasi_Logo

Gheorghe Marinca, Inginer Transport, ANTIBIOTICE IAȘI

“Utilizăm soluţiaTrackGPS de peste 5 ani pe autovehiculele companiei noastre, sunt monitorizate 25 de unităși de transport și suntem deosebit de mulțumiți. Am reuşit să reducem costurile cu flota auto de până la 15%, iar rapoartele pe carele generează aplicația ne-au ajutat la îmbunătățirea relațiilor cu clienții.”

SOLICITĂ OFERTĂ

Nei Guard

Eduard NEICU, Director Executiv, NEI DIVIZIA DE SECURITATE

“Cu ajutorul produsului oferit de societatea AROBS Transilvania Software am reuşit să ne dezvoltăm serviciile de Intervenţie şi Monitorizare Auto Rapidă. Câteva avantaje remarcate de echipa Nei Guard în utilizarea sistemului TrackGPS sunt: localizarea în timp real a autovehiculelor societăţii, modulul de proximitate – foarte important pentru dispeceratul / echipele de intervenţie Nei Guard, foile de parcurs, rapoartele privind consumul de combustibil, rapoartele hotspot – folosite pentru locurile de staţionare ale echipajelor Nei Guard.”

SOLICITĂ OFERTĂ

alpin

Răzvan Ghenescu, Manager, Alpin57 LUX

“În urma folosirii sistemului TrackGPS, am înregistrat reduceri cu combustibilul de până la 20% şi reduceri substanţiale ale costurilor operaţionale cu flota auto. Posibilitatea de a avea rapoarte exacte privind orele de lucru efectuate, timpii de staţionare, viteza de deplasare, etc., ne-au eficientizat activitatea de distribuţie şi au contribuit la îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii.”

SOLICITĂ OFERTĂ

Klatchka

Manager Logistică, KLACSKA ROMÂNIA

“Soluţia TrackGPS este implementată în prezent pe 98 ansambluri auto ale companiei. Utilizarea aplicaţiei de monitorizare a însemnat în primul rând creşterea securităţii transporturilor prin controlul activ asupra întregului parc auto, dar şi reducerea costurilor cu flota de camioane şi remorci cu un procent de 15%. Rapoartele din aplicaţie ne-au ajutat la garantarea calităţii serviciillor pe care le oferim clienţilor.”

SOLICITĂ OFERTĂ