Senzorul de temperatură

senzor de temperatura

Transportul produselor proaspete, semicongelate, congelate, refrigerate (pește, carne și preparate din carne, legume, fructe, alte produse alimentare perisabile, produse pentru industria medicală și farmaceutică, etc) se face respectând reglementările stricte în spaţiul UE. Mărfurile pot fi transportate doar în remorci dotate cu echipament de răcire, în interiorul acestora trebuind să fie asigurat controlul temperaturii mărfurilor.

Soluţia TrackGPS pentru transportul frigorific constă în completarea sistemului cu senzori de temperatură. Aceștia sunt amplasați în fiecare incintă a remorcii sau semiremorcii, pentru a monitoriza în timp real funcţionarea echipamentului de răcire și care este temperatura pentru fiecare categorie de marfă.

Utilizând informațiile primite de la senzori, pe baza rapoartelor din aplicație, disfuncţionalităţile pot fi constatate în timpul curselor, nu la finalul acestora. Astfel, se pot lua măsuri în timp util pentru evitarea întreruperii lanțului de răcire, astfel încât produsele se nu se decongeleze sau altereze în timpul transportului. Marfa sub temperatură controlată și mărfurile perisabile congelate sau refrigerate vor avea temperatura necesară pe întreg parcursul trasnsportului..

Avantajele utilizării senzorului de temperatură:

  • Livrarea mărfurilor în condiții optime la beneficiar
  • Reduceri de costuri prin evitarea deteriorării mărfurilor

SOLICITĂ OFERTĂ