Soluții adiacente

Soluții dedicate

TrackGPS este liderul pieței de monitorizare online flotă auto, gestionare și management parc auto din România. Soluția este destinată în egală măsură firmelor mici, mijlocii și mari care doresc să-și eficientizeze activitatea prin reducerea costurilor aferente administrării parcului auto propriu.

Navigare

Comunicarea bidirecțională DISPECER – ȘOFER

TrackGPS Communicator este o aplicația mobilă dezvoltată pentru tablete și smartphone-uri cu sistem de operare Android și iOS care permite comunicarea bidirecțională între dispecer/managerul de flotă și șoferii aflați pe traseu.

Atunci când șoferul este în teren, el poate transmite dispecerului, în timp real, informații despre livrarea sau preluarea unor comenzi, despre evenimente neprevăzute care pot apărea pe traseu, despre abaterile de la un traseu prestabilit sau orice alte probleme ce pot apărea în timpul cursei. El are în același timp și posibilitatea de a răspunde direct în aplicație mesajelor venite de la dispecer.

La rândul lui, dispecerul, poate trimite informații, notificări sau orice tip de anunț către un singur șofer sau către toți cei care folosesc aplicația instalată pe tabletă/smartphone.

În cazul în care șoferul este alocat în aplicație pe mai multe vehicule, el va primi și va trimite mesaje doar pe o singură mașină, cea pe care o bifează dispecerul ca fiind utilizată la momentul respectiv.

După logare în aplicație și selectarea unei mașini, mesajele de la dispecer vor fi recepționate sub forma unor notificări vizuale și sonore . În cazul în care aplicația este oprită sau se află în fundal, șoferul va primi notificări sonore iar mesajul va putea fi vizualizat prin deschiderea notificării.

Soluția este uşor de utilizat şi nu presupune decât conectarea telefonului/ tabletei la unitatea de bord a vehicului.

Descarcă TrackGPS Communicator din Google Play!

  • trackmobile_play

 

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta pe adresa sales@trackgps.ro

  • trackgps_communicator
  • TrackGPS_Communicator 2