Soluții adiacente

Soluții dedicate

TrackGPS este liderul pieței de monitorizare online flotă auto, gestionare și management parc auto din România. Soluția este destinată în egală măsură firmelor mici, mijlocii și mari care doresc să-și eficientizeze activitatea prin reducerea costurilor aferente administrării parcului auto propriu.

Navigare

Monitorizare semi-remorci prin GPS

Acest tip de monitorizare prin GPS se realizează din punct de vedere hardware prin instalarea unor senzori magnetici în interiorul semi-remorcii conctați la dispozitivul clasic de monitorizare prin GPS iar din punct de vedere software prin implementarea unui modul special de rapoarte în aplicația TrackGPS. Dezvoltăm la cerere acest tip de soluție și o personalizăm în funcție de specificul și cerințele concrete de business ale clientului.

Monitorizarea prin GPS a semi-remorcilor presupune supravegherea în timp real a închiderii/deschiderii ușilor aferente spațiilor de încărcare/descărcare chiar și atunci când acestea sunt decuplate de capul-tractor, adică nu dețin o sursă de alimentare care să permită monitorizarea prin echipamente hardware clasice.

Imposibilitatea de a urmări traseul parcurs de aceste semi-remorci, obținerea de informații în timp real despre poziția lor sau date efective despre închiderea și deschiderea ușilor sunt rezolvate din punct de vedere hardware prin instalarea de Senzorii magnetici pentru uși și de echipamente ATS cu baterii interne mai puternice care oferă o autonomie suplimentară pentru perioadele de timp în care remorca este decuplată de la capul tractor.

Senzorii magnetici au rolul de a înregistra toate operațiunile de deschidere sau închidere a ușilor de încărcare /descărcare oferind managerului de flotă instrumentele necesare pentru a identifica orice eveniment nedorit de genul furturilor sau sabotajelor. În plus, aplicația oferă și o situație completă a cuplărilor și decuplărilor de la cap-tractor, identificarea celor neautorizate fiind astfel transparentă. Prin utilizarea acestor senzori monitorizarea și controlul devin mult mai riguroase și nu în ultimul rând bazate pe informții în timp real.

Urmare a acestui tip de dezvoltare suplimentară, din aplicația TrackGPS, se pot genera rapoarte speciale legate de activitatea semi-remorcilor care includ evenimente/alarme, diferențele de temperatura din spațiul de depozitare prin posibilitatea de a corela datele cu cele furnizate de senzorii de temperatură dacă aceștia sunt deja instalați și nu în ultimul rând poziția sau distanța parcursă de către semi-remorci într-o anumită perioadă de timp fară a mai fi condiționați de conectarea permanentă la un cap-tractor.

Mai multe informații despre implementarea acestui tip de soluție la Tibbet Logistics, una dintre cele mai mari companii de logistică și transport din Romania puteți afla din ACEST articol.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta: https://trackgps.ro/ro/solicita-oferta