Suntem la conferinta Tranzit pentru piata de frig!

006banner_frigo_1303_b

Azi, 21 martie 2013, participam la Conferinta Tranzit de la Bucuresti impreuna cu cei mai importanti jucatori din piata de frig din Romania. Dezbaterile vizeaza teme diverse de la trasabilitatea produselor congelate, a produselor farma si a celor cosmetice pana la modalitati de eficientizare a transporturilor in vederea mentinerii temperaturii optime.

Ca si sponsor al evenimentului prezentam la stand cele mai noi produse destinate eficientizarii parcurilor auto si reducerii costurilor: modulul rutare, modulul comportament soferi si instrumentele profesionale de monitorizare a consumului de carburant: sonda litrometrica si busonul de rezervor TRK.

Am reusit sa discutam mai indeaproape cu producatorii si transportatorii din piata de frig si sa aflam nevoile si problemele acestora precum si noile tendinte din piata. Accentul in prezent se pune pe eficientizare, modernizare, informatizare, adica exact zona in care activam si noi. Pe viitor va trebui sa ne axam pe zona de personalizari ale solutiei si de interfatari cu alte aplicatii gen ERP si SFA. Informatiile obtinute din TrackGPS trebuie sa fie disponibile in cel mai scurt timp pentru toate departamentele companiei.