Tehnicieni instruiti, montaj fara probleme la service-urile partenere TrackGPS

12dsc_0014

Tocmai am incheiat seria de traininguri dedicate angajatilor service-urilor auto partenere! 20 de colaboratori AROBS au beneficiat de cursurile predate de colegii nostri, dezvoltatori software ai aplicatiei si specialisti in instalari TrackGPS.

Desfasurate in doua etape, trainingurile au ca scop familiarizarea cu sistemul TrackGPS, de la notiuni de baza privind aplicatia de monitorizare, pana la elementele care intra in componenta sistemului, ajungand la scopul principal al cursului, si anume montarea corecta a echipamentelor GPS pe autovehicule. Angajatii prezenti la cursuri s-au simtit excelent, au avut parte de sesiuni interactive, cu aplicabilitate practica a notiunilor predate, care le-au ajutat la sporirea abilitatilor tehnice si practice.

Instruirea angajatilor service-urilor auto partenere se inscrie in obiectivele majore pe care ni le-am stabilit. Este important sa oferim clientilor nostri nu doar o solutie de monitorizare avand rapoarte complexe si personalizate pe cerintele lor, dar si sa ne asiguram ca le oferim cele mai bune servicii de instalare a componentelor, pentru buna functionare a intregului sistem TrackGPS.

Reprezentantii service-urilor partenere au primit la finalul trainingului certificatul de absolvire, care le atesta cunostintele despre componentele sistemului de monitorizare TrackGPS, despre echipamentele de monitorizare a vehiculelor prin GPS utilizate si activitati care constau in:
1. Montare si diagnoza dispozitive TrackGPS
2. Modificari constructive la vehiculele rutiere, necesare la instalarea unor dispozitive noi
3. Repararea, intretinerea si/sau reglarea echipamentului electric si/sau electronic legat de dispozitivele de monitorizare

dsc_0019

Reglementari privind service-urile auto partenere

Serviciile de reparatii pentru vehicule rutiere care implica inlocuirea si/sau montarea de componente la ansamblurile si sistemele constructive si functionale care pot afecta siguranta circulatiei si poluarea mediului ambiant si serviciile de reglare a acestor sisteme se pot presta numai de catre operatorii economici care au capabilitatea tehnica adecvata si care, in urma unei evaluari, au fost autorizati de catre Registrul Auto Roman (in continuare RAR), organismul tehnic desemnat in acest sens de Ministerul Transporturilor.

Regulile de procedura pentru evaluarea capabilitatii tehnice si autorizarea operatorilor economici care presteaza servicii de reparatie, reglare si/sau desfasoara activitate de reconstructie a vehiculelor rutiere au fost elaborate in cadrul RAR pe baza legilor referitoare la Reglementarile privind autorizarea operatorilor economici care desfasoara activitati de reparatii, de intretinere, de reglare, de modificari constructive, de reconstructie a vehiculelor rutiere, precum si de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz, in vederea asigurarii protectiei consumatorilor si a respectarii prevederilor legale referitoare la siguranta circulatiei si protectia mediului inconjurator.

Felicitari cursantilor nostri care si-au insusit cunostinte noi!