Ți-e frică de cum vor reacționa angajații dacă le monitorizezi mașinile prin GPS?

monitorizare-GPS-masini-angajati

Dacă ești interesat de implementarea unei soluții de monitorizare a flotei prin GPS dar îți e teamă de reacția angajaților, îți prezentăm mai jos câteva modalități prin care să-ți anunțați echipa fără ca aceasta să intre în panică.
Informează-ți echipa din timp. Te aștepți ca angajații tăi să fie loiali și de încredere, ei bine, și ei se așteaptă la același lucru de la tine. Fii sincer cu angajații și oferă-le timp pentru a-și împărtăși opiniile sau preocupările lor legate de acest subiect
Explică-le modul în care o astfel de soluție va reduce costurile, va îmbunătăți operațiunile și va crește profitabilitatea firmei. Fii sigur că nu o percep ca și pe Big Brother menit să urmărească ce fac ei.

Fă-le o lista cu beneficiile pentru ei, cum acest produs le va face lor viața mai ușoară: le optimizează rutele, există comunicare directă și în timp real cu managerul de flotă, în caz de accident se poate interveni prompt, se reduc orele de muncă în afara programului, nu mai au de întocmit foi de parcurs, etc.

  • Oferă-le acces la rezultate. Trimestrial sau anual informează-i despre evoluția firmei, despre creșterea veniturilor, despre numărul mai mic de accidente sau mașini stricate, despre scăderea costurilor cu combustibilul, etc. Împărtășește datele financiare cu echipa și dă-le ocazia să pună întrebări. Acest lucru le va arăta că decizia ta într-adevăr a fost una bună.
  • Dacă mai ai nevoie și de alte sfaturi, te ajutăm cu placere. Experiența celor peste 4000 de clienți TrackGPS cu peste 50.000 de vehicule este la dispoziția ta. Trebuie doar să ne contactezi pe sales@trackgps.ro