TrackGPS la Conferința Anuală a Transportatorilor Expres de Mărfuri din România

09conferinta-transportatori

Pentru că știm cât de important este schimbul de informație și networking-ul între companiile care își desfățoară activitatea în sectorul transportului expres de mărfuri, TrackGPS sprijină în acest an organizarea celei de-a treia ediții a Conferinței Anuale a Transportatorilor Expres de Mărfuri din România, care are loc in perioada 22-23 oct la Hotel Lotus Therm din Baile Felix, Oradea.

Conferinta este dedicata exclusiv segmentului de transport de marfa cu autovehicule pana la 3,5 tone MTAM și la ea participă peste 100 de companii de transport și case de expediții.

În cadrul întâlniri companiile de nivel mediu și mare din domeniu încearcă să stabilească un etalon comun în ceea ce privește logistica transportului expres și nu în ultimul rând să traseze bazele unor principii etice generale în ceea ce privesc recrutarea și selecția personalului specializat.

Evenimentul de anul acesta își propune în plus să dezvolte şi să faciliteze comunicarea între companiile care ofera soluții dedicate acestui domeniu  şi transportatori.

Mai multe despre eveniment gasiti aici http://www.conferintaexpress.ro/despre-conferinta/