TrackGPS în Revista Tranzit

Soluția TrackGPS și-a demonstrat eficacitatea pentru multe din companiile de transport sau logistică din țară. Prin seria de module dedicate ce vizează monitorizarea consumului de carburant, optimizarea rutelor, managementul documentelor și suportul în evitarea amenzilor, soluția de monitorizare gps auto a flotei oferă managerilor rapoarte complexe și personalizate pe specificul activității de transport și logistică.

„Acum nouă ani, clienții veneau la noi pentru că vroiau să-și monitorizeze flota. Era o perioadă în care mașinile de serviciu erau folosite de angajați în scop personal, iar furtul de carburant era o practică foarte frecventă. Acum, managerii sunt mai degrabă interesați să aibă acces la o serie de rapoarte personalizate ce țin de traseu, kilometri parcurși, staționări, ore de condus și de repaos, consum de carburant, viteze medii și maxime, ș.a. Pentru că, având acces la aceste informații, pot lua în timp util măsurile necesare pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor cu flota.“ – Dl. Voicu Oprean, director general AROBS Transilvania Software.

Găsiți informații detaliate despre beneficiile soluției TrackGPS pentru transportatori în articolul publicat în Revista Tranzit, din 29.02.2016:

http://www.traficmedia.ro/ro/reviste/tranzit/51-piata/8356-flexibilitate-si-pret-avantajos.html