TrackGPS la CeBit 2014

Zilele acestea se desfasoara, la Hanovra, CeBit 2014 – cel mai important eveniment global de profil, constituind locul de intalnire pentru specialistii in domeniul hardware si software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicatii, cu aplicabilitate in sectorul public, industrial si casnic, sistemelor de protectia datelor si achizitii de date de mari dimensiuni sau e-commerce. Tema centrala a CEBIT 2014 este „Abilitatea de utilizare a unui volum foarte mare de date in mod responsabil si sustenabil – Datability”.

Principalele domenii de activitate ale companiilor prezente sunt producerea de aplicatii software pentru structurarea afacerilor, dezvoltarea de software specializat, telemarketing, software pentru testarea produselor si asigurarea calitatii productiei, controlul traficului rutier de transport marfa, cloud computing, aplicatii in domeniul distributiei produselor, dezvoltarea echipamentelor mobile, e-commerce, activitatile bancare, de asigurari sau sanatate.

La CeBit 2014 participa peste 3500 expozanti din 70 de tari, dintre care 34 cu pavilion national. Peste 50% dintre expozanti sunt firme din afara Germaniei.

Si in acest an specialistii TrackGPS au luat parte la acest eveniment. In urma analizei, surpriza placuta a constituit-o aliniera functionalitatilor TrackGPS deja dezvoltate sau in curs de dezvoltare la trendurile de pe piata de profil. Realizarile noastre sunt rezultatul unei munci in echipa, nu doar ale noastre ca furnizor de servicii, ci si impreuna cu clientii nostri.

*nota poza: Echipa TrackGPS alaturi de standul bunilor si vechilor nostrii prieteni, ANIS.