TrackGPS la Fleet Management Conference 2014

001

Cea mai mare conferinţă naţională de management al flotelor a reunit în 19 noiembrie 2014, la Crowne Plaza Hotel din Bucureşti, topul managerilor de flote auto, al producătorilor de autovehicule şi al furnizorilor de servicii din industrie, inclusiv servicii de monitorizare flotă auto.

Colegii noştri au participat la sesiunea de prezentări şi discuţii, fiind interesaţi să ştie şi să ne împărtăşească ultimele noutăţi din piaţa de fleet management. Printre participanţi s-au numărat cunoscuţi directori de flote auto, mari producatori de automobile şi de echipamente auto, furnizori de servicii, operatori de telecom, asiguratori, dezvoltatori de soluţii şi furnizori de aplicaţii, precum şi consultanţi în domeniu.

Printre subiectele discutate au fost: strategii pentru administrarea şi gestionarea eficientă a flotelor auto, îmbunătăţirea şi dezvoltarea politicilor existente, a practicilor şi a proceselor pentru eficienţa sistemelor operaţionale, administrarea eficientă a parcului de autovehicule, optimizarea performanţei flotelor auto, administrarea serviciilor de suport, dezvoltarea unei strategii coerente pentru operaţiile desfăşurate, mentenanţă preventivă, sisteme inteligente de navigaţie M2M pentru managementul flotelor auto.

Pentru mai multe informaţii privind soluţia noastră de monitorizare flotă auto, colegii din departamentele sales şi suport vă stau la dispoziţie. Contactaţi-ne pe sales@arobs.ro sau trackgps@arobs.ro.