TrackGPS premiaza cel mai eficient transportator la Gala Tranzit 2015!

46csm_monitorizare_flota_camioane

Peste 600 de participanti din industria transporturilor si logisticii vor fi prezenti la Gala Tranzit, in 23 octombrie, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca.

Solutia de monitorizare a flotei auto TrackGPS, de la AROBS Transilvania Software, vine cu noutati special dedicate domeniului transporturilor si logisticii. Cerintele acestei industrii ocupa un loc aparte in preocuparile dezvoltatorilor nostri, care cauta sa fie intotdeauna cu un pas inainte in a oferi solutii personalizate pe specificul activitatii.

La Gala Premiilor Tranzit, cele mai eficiente companii de transport, expeditii si logistica si cei mai performanti manageri din industrie vor fi premiati. Pe langa update-urile la aplicatie si noile solutii prezentate, TrackGPS a pregatit inca o surpriza, destinata candidatilor la titlul de “Cel mai eficient transportator din Romania, cu capital romanesc” si “Cel mai eficient transportator din Romania, cu capital strain”. Premiile oferite de TrackGPS constau in acces la aplicatia pe timp de 3 luni, astfel: TrackGPS Business Plus pentru castigatorul categoriei si TrackGPS Business pentru nominalizare. Le dorim mult succes!

La Gala Tranzit din 23 octombrie va fi organizata si o expo-conferinta unde vor fi discutate subiecte importante pentru transportatori, precum controalele autoritatilor germane in privinta respectarii legii salariului minim, influenta pretului in crestere al politelor RCA in costul/km al transportatorilor, criza de soferi si migratia camioanelor romanesti de la intern spre intracomunitar, pentru tarife mai mari de transport, etc.

La conferinta vor lua cuvantul speakeri cu experienta in reglementarile de transport, dar si in asigurari. Despre evolutia tarifelor de pe piata de transport vor vorbi reprezentanti ai unor importante firme de transport si de expeditii: Schenker Logistics, Dumagas, Ahead Logistics, FM Logistics, precum si ai unor beneficiari de transport intern si international: Bergenbier SA, Policolor si Fabryo.

Pe timpul zilei, participantii au ocazia sa viziteze standurile celor mai importante companii importatoare de autovehicule comerciale, anvelope, piese de schimb, combustibili si lubrifianti, firme de leasing, asigurari, dar si companii de IT care furnizeaza aplicatii utile companiilor din industria de transport si logistica.

Ca si la alte editii ale Galei Tranzit, TrackGPS prezinta, pe langa aplicatia de monitorizare de flota, solutii personalizate dedicate special transportatorilor, cum este eToll – plata automata a taxei de drum din Ungaria, sau solutia cu sonda litrometrica pentru masurarea cu precizie a consumului de combustibil.

Va asteptam la standul TrackGPS pentru a va prezenta solutiile noastre si a va oferi informatiile pe care le cautati.

sales@arobs.ro