Consum carburant

Pentru o flotă, consumul de carburant reprezintă peste 50% din costurile totale și este unul dintre cei mai importanți indicatori urmăriți de către un manager de flotă. Cele mai frecvente cauze pentru costurile mari în ceea ce privește combustibilul sunt pierderile nejustificate, distanțele parcurse în plus, fluctuațiile bruște de viteză sau chiar sustragerea combustibilului.

Pentru a combate aceste probleme, TrackGPS îți oferă soluția pentru monitorizarea în timp real a consumului de combustibil al flotei tale.

Monitorizarea variației nivelului de carburant este posibilă folosind una sau mai multe sonde litrometrice montate în rezervor. În cazul în care vehiculul dispune de mai multe rezervoare, atunci se va monta câte o sondă în fiecare dintre acestea. Prin intermediul sistemului GPS, sondele comunică nivelul carburantului aflat în rezervor și astfel se calculează și se afișează consumul de carburant și nivelul actual al acestuia.

Datorită rapoartelor complexe despre consum, alimentări sau posibile schimbări la nivel de rezervor în timp real, managerul flotei identifică problemele care stau la baza consumului excesiv de combustibil și implicit, diminuează costurile aferente.

Soluția Consum Carburant este destinată în special vehiculelor de transport (camioane, autobuze) sau utilajelor.

Cu până la 25% mai puțin combustibil consumat

Prevenirea și detectarea pierderilor și a sustragerilor

Evidența permanentă a nivelului de combustibil

Identificarea problemelor care stau la baza consumului excesiv

Monitorizarea alimentărilor în timp real

Costuri de întreținere a flotei cu până la 20% mai mici

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA CONSUM CARBURANT