Deszăpezire

Începând cu anul 2012, implementarea unei soluții de monitorizare prin GPS a devenit obligatorie pentru companiile specializate în realizarea intervențiilor de deszăpezire, pentru efectuarea deconturilor.

TrackGPS a dezvoltat o soluție performantă de management al activităților de deszăpezire. Aceasta oferă acces în timp real la informații detaliate privind locația utilajelor de deszăpezire, traseul parcurs, viteza de deplasare, numărul și data staționărilor, consumul de combustibil sau alte rapoarte privind activitatea zilnică a vehiculelor din teren.

Un aspect foarte important de care trebuie ținut cont la implementarea unei astfel de soluții, este funcționarea optimă din punct de vedere electric a tuturor vehiculelor monitorizate. Bateria trebuie să alimenteze în parametri normali, iar utilizarea mașinii să se facă în mod corespunzător, de la contactul motor, fără demontarea bornelor sau pornirea ei prin alte sisteme suplimentare.

Cu ajutorul soluției Deszăpezire, ai parte de un management eficient, resurse utilizate optim și acces în timp real la informații din teren. 

Creșterea productivității cu până la 40%

Acces la informații din teren, în timp real

Optimizarea rutelor

Managementul eficient al resurselor disponibile

Justificarea activităților și a orelor de muncă

Decontarea cheltuielilor cu flota auto utilizând foile de parcurs

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA DESZĂPEZIRE

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU: