FleetCam

FleetCam reprezintă o ramură a soluției de fleet management, prin intermediul căreia beneficiezi de maparea datelor telematice cu informații video. Sistemul este format din camera video, care înregistrează constant, un video recorder digital (DVR), care este fie o unitate separată, fie încorporat în camera de bord – acesta conține stocare digitală, comunicare, conectivitate, sisteme GPS . Datele video sunt transmise către platforma  de pe care managerul flotei poate supraveghea toate vehiculele într-o varietate de moduri: urmărind live, prin notificări, atunci când are loc un eveniment sau accesând galeria media, pentru a organiza, vizualiza sau descărca înregistrările.

De ce ai avea nevoie de date video în managementul flotei tale?

În primul rând, pentru înregistrarea diferitelor tipuri de evenimente și investigarea cauzelor care au dus la producerea lor, dar și pentru înțelegerea și îmbunătățirea stilului de condus în cadrul organizației. FleetCam îți pune la dispoziție informațiile concrete de securitate și dovezi reale cu privire la diferite evenimente: accident, buton panică, accelerare puternică, frânare puternică, viraj brusc.
Conform Comisiei Europene, factorul uman este responsabil de 95% din incidentele rutiere astfel că este crucială monitorizarea stilului de condus și implementarea unei culturi organizaționale care să susțină siguranța și securitatea în trafic. Viteza, mersul la ralanti excesiv și frânarea puternică vor determina vehiculul să consume mai mult combustibil, ceea ce duce de asemenea la pierderi financiare inutile.

Cu ajutorul FleetCam pot fi vizualizate în timp real acțiunile pe care le efectuează vehiculul,  în funcție de evenimentele alese (frânări, accelerări sau viraje bruște). Înregistrările evenimentelor sunt stocate în galeria media a aplicației, putând fi consultate ulterior. Totodată, se pot solicita înregistrări particularizate în funcție de nevoile de moment. Soluția FleetCam funcționează cu un maxim de 12 camere video (canale), iar camera are o rotație de 360 grade. Toate înregistrările sunt stocate pe un card și, ulterior, se pot alege evenimentele dorite. Pentru a vedea live un eveniment, este necesar sa fie pus contactul. Datele transmise pot fi păstrate în Cloud, iar din secțiunea Snapshot ai posibilitatea de a alege intervalul din care dorești să vizualizezi datele (evenimentele).

Această soluție poate fi utilizată în cadrul mai multor industrii, precum: transportul securizat, managementul deșeurilor, servicii de remorcare, distribuție și servicii de urgență, etc.

Obțineți dovezi în caz de accident sau furt

Este un instrument eficace de analiză și îmbunătățire a comportamentului la volan și a stilului de condus

Un singur standard de securitate și siguranță pentru întreaga flotă

Responsabilizarea angajaților cu privire la mașinile companiei

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA FLEETCAM

 
 

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU: