Transport securizat

Printre cele mai mari provocări pe care le întâmpină managerul de flotă a unei companii care activează în domeniul securității și al intervențiilor se regăsesc: timpul de intervenție, managementul eficient al vehiculelor, scăderea costurilor de mentenanță, protecția angajaților în momente critice și siguranța bunurilor transportate.

Soluția permite accesul la informații în timp real, configurarea unor rapoarte speciale și posibilitatea de a seta alerte sau notificări precum: părăsirea unui perimetru delimitat în prealabil în interfața de monitorizare, sosirea la destinație a unui vehicul sau deschiderea neautorizată a ușilor.

Din punct de vedere tehnic, soluția Transport Securizat este alcătuită din echipamentul de monitorizare prin GPS, senzori specifici pentru ușă și buton de panică.

Senzorul monitorizează în timp real când și dacă se deschide ușa vehiculului, trimițând o notificare pe aplicație unde managerul flotei poate inspecta în cazul în care s-a produs o acțiune neautorizată.

Butonul de panică permite trimiterea unui mesaj de urgență sub formă de SMS sau e-mail către un destinatar preconfigurat (exemplu: managerul flotei, Poliție). Acesta poate fi personalizat în funcție de nevoi și domeniul de activitate. Butonul de panică are ca scop primar siguranța în situații critice atât a șoferului cât și a transportului, dar și alertarea imediată a echipei de intervenții.

Acum faci față simplu și eficient cu soluția TrackGPS pentru monitorizarea transportului securizat, adaptată la nevoile și cerințele tale. Diminuezi timpii de intervenție și obții costuri mai mici de întreținere a flotei auto.

Diminuarea timpului de intervenție

Siguranța bunurilor transportate

Costuri pentru întreținerea flotei cu până la 20% mai mici

Creșterea productivității cu până la 40%

Asigurarea protecției angajaților în momente critice

Gestionarea eficientă a flotei și a echipelor de intervenții

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA TRANSPORT SECURIZAT

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU: