Soluții dedicate

Soluții dedicate

TrackGPS este liderul pieței de monitorizare online flotă auto, gestionare și management parc auto din România. Soluția este destinată în egală măsură firmelor mici, mijlocii și mari care doresc să-și eficientizeze activitatea prin reducerea costurilor aferente administrării parcului auto propriu.

Navigare

Soluții dedicate

Utilizarea sistemului TrackGPS aduce companiilor beneficii importante, dintre acestea, reducerea cheltuielor cu flota auto cu un procent de până la 20%. Companiile au nevoi diferite privind monitorizarea flotelor proprii, care depind de caracteristicile flotei și de domeniul activității desfășurate.

Managerii de parcuri auto pot avea nevoie de informații cât mai exacte privind activitatea șoferilor, sau de o evidență clară a situației flotei, ori de o monitorizare cât mai acurată a consumului de combustibil, sau de controlarea temperaturii mărfii transportate, etc. Pentru o monitorizare cât mai precisă care să răspundă acestor cerințe, TrackGPS dezvoltă soluții personalizate, utilizând și dispozitive profesionale integrate în soluția de monitorizare.