TrackGPS

Car Sharing

Soluție dedicată managementului parcurilor auto care depășesc câteva zeci sau sute de vehicule ce sunt folosite de mai mulți utilizatori.

Soluție dedicată managementului parcurilor auto care depășesc câteva zeci sau sute de vehicule ce sunt folosite de mai mulți utilizatori. Acestea se confruntă de regulă cu două mari probleme: fie numărul de vehicule este mare, însă gradul lor de utilizare per fiecare mașină este mic, fie numărul vehiculelor este mic și trebuie alocate eficient celor care le folosesc. 

Cum funcționează?

Soluția are la bază un sistem de ticketing intern pentru angajații care au dreptul să utilizeze mașinile companiei. Ei pot crea, urmări sau anula o rezervare în funcție de necesități. 

Managementul tichetelor de rezervare poate fi realizat de către managerul de flotă direct din aplicația TrackGPS. Acesta are, în plus, la dispoziție și posibilitatea de a bloca sau debloca de la distanță un vehicul, printr-un SMS. 

Avantaje

Reducerea costurilor de exploatare și mentenanță cu până la 20%
Asigurarea protecției mașinilor prin funcția de imobilizare în caz de furt
Eficientizarea utilizării parcului auto

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA CAR SHARING

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU:

DATE CAN

Permite monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al mașinii.

IDENTIFICARE ȘOFER

Soluție recomandată companiilor în care un vehicul este folosit de mai mulți angajați sau un angajat folosește mai multe vehicule în activitățile sale zilnice.