TrackGPS

Monitorizare Semiremorci

Soluția oferă informații în timp real cu privire la poziția sau distanța parcursă de semiremorci, fără a fi necesară conectarea permanentă la un cap tractor. Suplimentar, oferă statusul închiderii/deschiderii ușilor aferente spațiilor de încărcare/descărcare chiar și atunci când acestea sunt decuplate de la capul tractor.

Monitorizarea semiremorcilor, independent de capul tractor, reprezintă un aspect foarte important din punct de vedere al siguranței mărfii. Soluția presupune monitorizarea în timp real a închiderii/deschiderii ușilor aferente spațiilor de încărcare/descărcare chiar și atunci când acestea sunt decuplate de la capul tractor și nu au o sursă de alimentare permanentă. 

Cum funcționează?

Monitorizarea semiremorcilor, independent de capul tractor, reprezintă un aspect foarte important din punct de vedere al siguranței mărfii.

Suplimentar, se pot instala senzori magnetici pentru uși și echipamente specifice, cu baterii interne puternice. Senzorii magnetici au rolul de a înregistra toate operațiunile de deschidere sau închidere a ușilor, de încărcare/descărcare, oferind managerului de flotă instrumentele necesare pentru identificarea oricărui eveniment nedorit.

Avantaje

Oferă o situație completă a cuplărilor și decuplărilor de la capul tractor
Afișează poziția sau distanța parcursă de semiremorci într-un anumit interval, fără a fi necesară conectarea permanentă la un cap tractor.
Primirea de alerte prin email sau SMS la deschiderea neautorizată a ușilor
Monitorizarea parametrilor în care este transportată marfa

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA MONITORIZARE SEMIREMORCI