TrackGPS

Calculator Economie

Vezi cât de mult îți poți reduce cheltuielile printr-un management eficient al flotei!

Calculator Economie

Simulează un calcul al economiei pe care o poți obține, folosind calculatorul. Vezi care sunt avantajele financiare de care poți beneficia în prezent, dar și în contextul creșterii flotei tale de vehicule.

"*" câmp obligatoriu

Adresa de e-mail*

* Calculele realizate sunt orientative și depind de exactitatea informațiilor introduse.
** Prețul carburantului este calculat în funcție de prețul mediu la pompă din fiecare zi.

Suport

Întrebări frecvente

În urma intrării în posesia contractului original semnat de către tine, echipa tehnică TrackGPS îți va livra și instala dispozitivele.

Oferta de preț este personalizată în funcție de numărul de mașini și nevoile tale. Poți face un calcul folosind Calculatorul de economie sau să Configurezi o ofertă de preț personalizată.

Pornind de la nevoile pe care le ai, citind descrierile soluțiilor noastre, poți identifica care dintre acestea răspund cerințelor tale. Mai apoi, poți configura o ofertă de preț în funcție de nevoi, soluții și număr de autovehicule.

Localizare, Traseu, Foaie de parcurs, FAZ, Raport Staționare și alte până la 120 de rapoarte, în funcție de soluțiile alese.
Echipamentele noastre funcționează pe baza unui sistem GPS cu un SIM integrat, care, o dată cu traversarea graniței trece în modul roaming.
Timpul instalării variază în funcție de soluția achiziționată, de tipul de vehicul, condițiile în care se face instalarea și alte variabile. Aceasta poate dura de la 20 de minute până la 3 ore.
Mărimea echipamentului poate varia în funcție de soluția aleasă. Acesta poate măsura de la 65mm x 55mm x 20mm, până la 105mm x 70mm x 35mm.
Nu necesită întreținere specială. Vehiculul pe care se face instalarea, trebuie să aibă instalația electrică funcțională.
Dacă este un dispozitiv GPS simplu, îți oferim un manual de utilizare și îl poți instala singur. Instalarea sondelor litometrice se face doar de tehnicienii TrackGPS.
Nu, majoritatea soluțiilor noastre sunt non-invazive. Folosim clips-uri pentru prinderea pe fire (pentru a nu tăia firele pe care trebuie legat echipamentul), senzori Bluetooth (pentru a nu perfora niciun material din autovehiculul sau utilajul dumneavoastră) și unele echipamente cu autonomie proprie (pentru a evita cuplarea pe bateria vehiculelor).