La TrackGPS by AROBS credem în inovație, performanță și oameni pasionați care își provoacă limitele și care visează să schimbe lumea.

Alătură-te echipei noastre și vei pătrunde nu doar într-o lume a tehnologiei moderne, a provocărilor și a posibilităților de a crește profesional, ci și într-un grup unit unde îți vei găsi prieteni adevărați care se sprijină reciproc, știu să se simtă bine împreună și care s-ar putea să-ți împărtășească pasiunile.

Pentru noi, oamenii sunt cele mai importante piese ale succesului nostru. Oricine ai fi, orice pasiuni ai avea, aici vei fi primit cu căldură și respect.

Ce oferim?

Oferim condiții excelente de muncă într-un mediu de lucru profesional, prietenos și cu un spirit de echipă dezvoltat.

 •  Vei învăța de la oameni remarcabili.
 •  Vei întregi o echipă într-o firmă solidă, în plină expansiune.
 •  Vei fi încurajat să te distrezi!
 •  Te vei implica în comunitate și dacă vrei, ne vei împărtăși pasiunile sportive.
 •  Vei primi beneficii competitive, încurajăm progresul în echipă.

Formular contact

 • Accepted file types: pdf, doc, jpg, gif, png, docx, Max. file size: 18 MB.
 • DISCLAIMER

  *Poți aplica prin intermediul formularului de mai sus sau trimițând CV-ul tău actualizat pe adresa de e-mail: hr@trackgps.ro .

  *În cazul în care expertiza ta se potrivește cerințelor noastre, ne vom asigura că vei fi contactat cât mai curând posibil.

  *În alte cazuri, ne vom asigura că îți protejăm datele și te vom contacta dacă și când oportunitățile noastre se vor potrivi experienței tale.


POSTURI VACANTE:

Reprezentant Presales

Reprezentant Presales

Locație: Iași RESPONSABILITĂȚI Analizează piață și identifica potențiali clienți; Contactează potențiali clienți și stabilește întâlniri pentru reprezentanții de vânzări; Menține și actualizează baza de date a clienților; Comunică clienților potențiali informații legate de soluția TrackGPS; Realizează sarcini administrative în cadrul departamentului de vânzări. [...]

APLICĂ ACUM
Tehnician Instalări GPS

Tehnician Instalări GPS

Locații: Ploiești/ București/ Iași RESPONSABILITĂȚI Instalarea/verificarea dispozitivelor de monitorizare GPS/consum pe vehiculele beneficiarilor firmei, în [...]

APLICĂ ACUM