TrackGPS

Tacho Analytics

Soluție digitală completă de analiză și interpretare a datelor din tahograf

Tacho Analytics este un instrument avansat care oferă o viziune de ansamblu asupra activității conducătorilor auto și a performanței vehiculelor.

O soluție complet digitală, alcătuită din trei componente cheie: descărcare, analiză și interpretare în timp real a  fișierelor .DDD. 

Această soluție adaugă o nouă dimensiune de transparență și eficiență operațională și permite gestionarea mai bună a resurselor.

Analiză avansată

Analytics

Analiză aprofundată a datelor din tahograf

Proces complet digitalizat

Păstrarea datelor în siguranță

Platforma Tacho Analytics preia fișierele .DDD descărcate în platforma TachoReader, le decodifică și organizează informațiile în grafice ușor de interpretat, pentru optimizarea gestionării flotei.

Se pot accesa informații detaliate și clasificări legate de activitățile conducătorilor auto, inclusiv orele petrecute conducând sau în afara camionului. Aceste date precise permit gestionarea eficientă a timpului de lucru al conducătorilor auto, asigurând conformitatea cu reglementările legale și îmbunătățind în același timp eficiența operațională.     

Descărcare fișiere .DDD

Tacho Reader

Asigurarea conformității cu normele în vigoare

Maximizarea productivității

Eliminarea incidenței amenzilor

Descărcarea la distanță a datelor .DDD poate fi realizată cu o recurență setată, ceea ce optimizează activitatea de transport și contribuie la evitarea amenzilor.

Prin intermediul cardului de șofer, platforma TrackGPS identifică cu acuratețe șoferii și îți transmite activitatea curentă a acestora. Astfel, vei fi informat cu privire la vehiculul condus, statusul timpilor de condus/pauză/repaus și traseul pe care îl urmează.

Tacho mobile dashboard

Mobile

Atenționări în timp real referitoare la activitatea conducătorilor auto

Management avansat

Flexibilitate în luarea deciziilor

Soluția noastră înregistrează datele din tahograf și le transmite în timp real prin intermediul aplicației web și mobile, astfel asigurând accesabilitate nelimitată. 

Datele analizate de platforma noastră sunt aduse direct din tahograf și sunt organizate pe perioade, iar acest lucru permite o interpretare rapidă și facilă. Va deveni mult mai ușor să planifici rutele în funcție de resursele disponibile și îi vei putea atenționa pe angajați atunci când acest lucru va fi necesar.

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA TACHO ANALYTICS

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU:

DATE CAN

Permite monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al mașinii.

CONSUM CARBURANT

Ține evidența permanentă a nivelului de combustibil din rezervor.