Alegerea unei soluții de monitorizare prin GPS se face în funcție de domeniul de activitate, de specificul acesteia, de numărul de autovehicule, de tipul lor și de anul de fabricație.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Cum se implementează soluția?

  Echipa tehnică TrackGPS va livra și instala dispozitivele după stabilirea tuturor detaliilor și semnarea contractului.

 • Cât costă instalarea unui echipament TrackGPS?

  Costul instalării variază în funcție de soluția implementată. Acesta va fi detaliat în oferta comercială personalizată nevoilor tale. 

 • Cum pot afla care este produsul potrivit pentru mine?

  Te rugăm să iei legătura cu unul dintre consultanții TrackGPS pentru prezentarea soluțiilor noastre și identificarea celor care se potrivesc cel mai bine cerințelor tale. În plus, poți configura o ofertă de preț și vei fi contactat pentru stabilirea detaliilor ofertei comerciale.

 • Ce rapoarte generează TrackGPS?

  Aplicația de management al flotei TrackGPS generează o suită de până la 120 raporate, în funcție de soluțiile alese. Cele mai utilizate sunt: Raport generare traseu, Raport abatere rută, Foaie de parcurs, FAZ, Raport Staționare, Raport detaliat consum.

 • Pot monitoriza flota care circulă și în afara țării?

  Desigur! Echipamentele noastre funcționează pe baza unui sistem GPS cu un SIM integrat, care, o dată cu traversarea graniței trece în modul roaming.

 • Cât durează instalarea echipamentelor?

  Timpul instalării variază în funcție de soluția achiziționată, de tipul de vehicul, condițiile în care se face instalarea și alte variabile. Concret, aceasta poate dura de la 20 de minute până la 3 ore.

 • Ce dimensiune are un echipament?

  Mărimea echipamentului poate varia în funcție de soluția aleasă. Acesta poate măsura de la 65mm x 55mm x 20mm, până la 105mm x 70mm x 35mm.

 • Este nevoie de o întreținere specială a echipamentelor?

  Echipamentele nu necesită întreținere specială. Vehiculul pe care se face instalarea, trebuie să aibă instalația electrică funcțională.

 • Pot instala dispozitivele de unul singur?

  Pentru dispozitive mai puțin complexe, îți oferim un manual de utilizare și instalarea se poate realiza pe cont propriu. Instalarea soluțiilor mai complexe (ex. sonde litrometrice) se face cu ajutorul echipei de tehnicieni experimentați TrackGPS.

 • Pot pierde garanția autovehiculului instalând soluțiile TrackGPS?

  Nu, majoritatea soluțiilor noastre sunt non-invazive. De cele mai multe ori, folosim clips-uri pentru prinderea pe fire (pentru a nu tăia firele pe care trebuie legat echipamentul), senzori Bluetooth (pentru a nu perfora niciun material din autovehiculul sau utilajul dumneavoastră) și unele echipamente cu autonomie proprie (pentru a evita cuplarea pe bateria vehiculelor).

FORMULAR CONTACT

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact