TrackGPS

Despre noi

O soluție completă de management al parcului auto prin intermediul unui software îmbunătățit pe parcursul a peste 18 ani de experiență. Aceasta face parte din categoria de proiecte și produse proprii AROBS Transilvania Software.

Accesează o nouă experiență de management al flotei

Aplicația TrackGPS oferă o conectivitate excelentă, trasabilitate a datelor, acces în timp real la informații prin intermediul platformei mobile,  rapoarte grafice și tablouri de bord. Totul pentru a vă permite să luați cele mai bune decizii, să mențineți eficiența operațională, să reduceți costurile fără a face rabat de la calitatea oferită.

Implementat cu succes în numeroase domenii

Construcții, FMCG, Curierat, Servicii publice, HORECA, Transport frigorific, Securitate, Logistică, IT, Telecomunicații, Bănci, Agricultură.

Ne dorim să devenim cel mai important furnizor de soluții inovative de management al flotei, care să contribuie la creșterea productivității, a siguranței, să promoveze mobilitatea sustenabilă și un mediu mai sigur.

Istoric

  1. Înființare TrackGPS

  2. Achiziție SASFleet

  3. Achiziție CFTS

Ne mândrim că ați ales să aveți încredere în calitatea serviciilor oferite.

Vă garantăm securitatea deplină a datelor dumneavoastră, iar drept asigurare, vă punem la dispoziție certificările obținute de-a lungul anilor:

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA MONITORIZARE BASIC