A TrackGPS egy teljes körű flottafelügyeleti és kezelési megoldás, amely egy valós idejű GPS-nyomkövető rendszert, speciális eszközöket és személyre szabott szolgáltatásokat kínál Önnek. Ön automatikusan kiállított jelentéseket valamint összetett helyzetjelentéseket és elemzéseket kap a megfigyelt járművek napi illetve havi tevékenységéről.

Egy jól működő GPS-nyomkövető rendszerrel, sa peciális eszközökkel valamint a webes és mobil alkalmazással a TrackGPS magas szintű, személyre szabott szolgáltatásokat kínál Önnek. Olyan szolgáltatásokat, mint a sofőr viselkedésének elemzése, az üzemanyag-fogyasztás követése, kommunikáció a sofőrrel, automatikus útdíj-fizetés Magyarország területén, a hőmérséklet és páratartalom szabályozása, biztonságos szállítás és még sok más.

A TrackGPS által biztosított platform bárhonnan, bármikor elérhető, ehhez csak internetkapcsolatra van szüksége és úgy tervezték meg, hogy általa könnyedén irányítani tudja a flotta tevékenységét. A platform az egységek információit saját felhőjében tárolja és 6 nyelven elérhető el: román, angol, orosz, francia, magyar és indonéz nyelveken.

A TrackGPS több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a telematikai megoldások piacán. Az általuk kínált megoldások olyan kis-, közép- és nagyvállalatok számára készültek, amelyek olyan területeken tevékenykednek, mint a közszolgáltatások, bank és biztosítás, futárszolgálat, szállítás és logisztika, egészségügy vagy forgalmazás és az üzleti tevékenységük optimalizálásával csökkenteni szeretnék a költségeket.

Alacsony
költségek

RO, HU, RU,
ENG, FR és ID

10 éves
tapasztalat a
telematikai
megoldások piacán

4300
ügyfél

68.000
jármű

DÍJAK ÉS TANÚSÍTVÁNYOK

Örülünk, hogy úgy döntött, hogy bízik az általunk kínált szolgáltatások minőségében.

Garantáljuk az adatai teljes biztonságát és hitelességünk igazolásként felsoroljuk a cég által az évek során megszerzett összes tanúsítványt:

  • ORDA (Román Szerzői Jogi Hivatal) tanúsítvány 2017 – 2018
  • HU-GO (Elektronikus útdíjszedési rendszer) tanúsítvány 2019
  • Rina 9001: 2015 tanúsítvány szoftvermegoldás-fejlesztésére, a GPS-rendszerek létrehozására és szervizelésére
  • Rina Simtex OHSAS 18001: 2008 tanúsítvány szoftvermegoldások fejlesztésére, GPS rendszerek forgalmazására, megvalósítására és szervizelésére
  • ISO/IEC 27001:2005 információkezelésre és biztonságra vonatkozó tanúsítvány
  • Rina Simtex ISO 14001: 2015 környezet- és egészség valamint munkavédelmi menedzsment-tanúsítvány

Beszámolók